Nikad nije kasno - Nedelja, 12. jun - Mile Kitić zapevao sa veteranima, pa ih upitao: Šta je sedam banki?

Foto: Promo Grand / Z.K.Munja
Foto: Promo Grand / Z.K.Munja
.

Posle devet meseci sjajne borbe veterana, njihovih dirljivih životnih priča, truda i snage koji su uložili u maestralne nastupe, došlo je vreme da one najbolje gledamo u prvoj polufinalnoj emisiji "Nikad nije kasno".

Žiri koji je ove nedelje u sastavu Saša Milošević Mare, Biljana Marković i Mile Kitić, neće imati lak zadatak, budući da su polufinalisti naoštreni da, uprkos godinama, na sceni daju sve od sebe da zablistaju i plasiraju se u samu završnicu najemotivnijeg takmičenja.

Da se uz muziku i ostvarenje snova iz mladosti najbolje prkosi krštenici pokazao je Mile koji nije mogao da ostane imun na energiju 72- godišnjeg kandidata, te je tokom emisije uživo i zapevao sa njim.

"Šta je sedam banki? Ništa, je l'?", rekao je Kile jednom od kandidata, a on kao iz topa potvrdio:

"Ništa!"

U polufinalu uživaće i narodnjaci i zabavnjaci, a jedan od njih doneće i dašak Evrovizije, što je stručni žiri i publiku u studiju sve ostavillo bez reči, prenosi grand.online.

"To je taj rokenrol i hardrok", konstatovala je Biljana nakon maestralnog nastupa, dok je Žika Jakšić bio oduševljen kako glasom, tako i stasom polufinalistkinja.

"Izgledaš kao milion dolara i ispred tebe već svetli finale", zaključio je Žika.Ovo je samo delić onoga što vas očekuje u prvoj polufinalnoj emisiji najgledanijeg muzičkog takmičenja, a sjajnu najavu možete da pogledate u videu.