Jutro - Sreda, 21. april - Ko je bankama dozvolio da angažuju Agencije za naplatu dugova?

U novom Jutru gledaćete:

Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
.

U FOKUSU
Kakvo nas vreme očekuje za Prvi maj i Uskrs? Hoće li nam maj doneti prolećne temperature i da li da se nadamo pravom toplom letu? Gost jutra je meteorolog Nedeljko Todorović.
((ČEKAJUĆI SUNCE…))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Da li je proteklih godinu dana više onih koji su na bolovanjima u odnosu na period pre pandemije? Koliko novca primaju i proverava li ih neko? O tome razgovaramo sa Vesnom Latinović iz RFZO.
((ZLOUPOTREBA BOLOVANJA?))

PRELISTAVANJE
Na optužbe da je umešan u podvođenje maloletnica odgovara Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije.
((ZLOČIN ILI POLITIKA))

AKTUELNO
Mala i srednja preduzeća su motor privrede u Srbiji, to je nedavno izjavila prilikom obilaska jedne fabrike. Da li je vreme da kažemo da smo se uspešno izborili sa pandemijom? O tome ovog jutra razgovaramo sa Anđelkom Atanasković, ministarkom privrede.
((RETKO U JAVNOSTI, ČESTO U FABRICI))

DOLAZAK GASTARBAJTERA ZA PRAZNIKE
Hoće li naši državljani zaposleni u Nemačkoj, iskoristiti uskršnje praznike da dođu u Srbiju? Da li je zaključavanje dalo efekta i kako teče vakcinacija u toj zemlji pitamo novinara Dojčevele-a Nemanju Rujevića
((BEG OD ZAKLJUČAVANJA))

SVI PRIČAJU O
Ko je bankama dozvolio da angažuju Agencije za naplatu dugova? Šta treba da urade građani koje nepoznata lica upozoravaju na kašnjenje u plaćanju kredita? O tome govori pravnik „Efektive“ Jovan Ristić
((PRESAVIJTE TABAK))

ZABAVA
Iako mnogima deluje nezamislivo, postoji metod uz pomoć kojeg se matematika uči na lak I zabavan nači! Sve što je potrebno jeste da je odrepujete… A kako se to tačno radi, pokazaće nam Stefan Spalević!
((REPOVANJE KORENOVANJA I OSTALE RIME…))

ZABAVA
Za kraj emisije u studio nam dolazi Nemanja Đurđević, kome je potrebna pomoć kako bi ponovo stao na svoje noge! Sa njim nam dolazie i članovi Leksington benda!
((HUMANOST NA DELU))​