Jutro - Ponedeljak, 10. avgust - Korona i dalje ne posustaje: Kako ćemo živeti do pronalaska vakcine?

Dobro jutro Srbijo! U današnjem Jutru gledaćete:

Kako ćemo živeti do pronalaska vakcine?, foto: Depositphotos/baburkina
Kako ćemo živeti do pronalaska vakcine?, foto: Depositphotos/baburkina
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Nebo se otvorilo nad Srbijom. Pljusak, grad, grmljavina. Šta se to događa s vremenom, kako da se zaštitimo od munja i gromova, da li je tu i korona umešala prste? To pitamo dr Sašu Dujka, naučnog savetnika Instituta za fiziku.
ĆUD PRIRODE

PRELISTAVANJE
2. Rusija stoji iza nereda u Srbiji. Evropa i Amerika se ne slažu oko rešenja kosovskog problema. Albanci u neviđenoj panici. Srpska vojska ušla na Kosovo. Prvaci u klupama od 1.septembra. To su samo neki od naslova u današnjim novinama koje komentarišemo sa Milanom Lađevićem
UDARNE PRIČE

SPORT
3. Fudbaleri Crvene zvezde saznali prvog evropskog rivala pa prebrodili nezgodno gostovanje Mačvi. Crveno-beli počinju kvalifikacije za Ligu šampiona protiv ekipe Evropa sa Gibraltara na svom stadionu.
LAK POSAO

TEMA JUTRA
4. Nemiri u Bejrutu ne prestaju. Sukobi demonstranata i policije ispred parlamenta. Može li Liban ponovo da zapali Bliski istok? Ko je kriv za eksploziju? To su samo neka od pitanja za profesora Darka Trifunovića.
OPOMENA

AKTUELNO
5. Korona i dalje ne posustaje. Juče je registrovano 236 novih slučajeva, a 9 osoba je preminulo. Kako ćemo živeti do pronalaska vakcine i da li obavezno nošenje maski daje očekivane rezultate? O tome razgovaramo sa epidemiologom Predragom Konom.
NEIZVESNO

SVI PRIČAJU O
6. Ko su pravi inspiratori sloma Kraljevine Jugoslavije? Koje su uloge u tome imali Čerčil, Hitler, Valter i Knez Pavle? To pitamo pisca novog romana koji baca novo svetlo na srpsku istoriju. Vuk Drašković je naš gost.
I GROB I ROB

ZABAVA
7. I za kraj vodimo vas u Zagreb. Pijemo kafu sa zvedom serije "Drugo ime ljubavi" Elizabetom Brodić.
LOLA​