Jutro - Petak, 5. mart - Desetine mrtvih svinja bačeno na livadu na periferiji Beograda. Ko je odgovoran, a ko nadležan?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

U FOKUSU
Da li problem sa desnima povećava rizik za razvoj teže klinicke slike obolelih od korone? Da li stalno nošenje maske negativno utiče na zube?To će nam reći stomatolog, dr Nikola Bakiš.
((OPASNOST ZA CEO ORGANIZAM?))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Da li je moguće da nas antitela ne štite od brazilskog soja virusa korona? Stručnjaci u svetu tvrde da je to razlog što sve više onih koji su nedavno preležali koronu ubrzo budu opet zaraženi. Da li nam predstoje pojačane kontrole zbog zadušnica? Šta je sa žurkama koje se organizuju tokom dana? Naši gosti su dr Boris Kamenov, pedijatar i imunolog i Ivan Divac, načelnik komunalne milicije u Beogradu.
((HOĆE LI NAS VAKCINE DOVOLJNO ZAŠTITITI?))

EKOLOŠKA KATASTROFA
Desetine mrtvih svinja bačeno na livadu na periferiji Beograda. Ko je odgovoran, a ko nadležan? To proveravamo ovog jutra.
((JEDINO JE MIRIS GORI OD OVE SLIKE))

PRELISTAVANJE
Kako sačuvati državu ako je njen predsednik na udaru pojedinaca iz sopstvene stranke? Možemo li sačuvati Kosovo ako se oko njega podelila i Srpska akademija nauka i umetnosti? O tome i drugim aktuelnim temama iz dnevne štampe razgovaraćemo sa Milutinom Mrkonjićem, počasnim predsednikom SPS-a.
((SUKOB NA VRHU))

TEMA JUTRA
Interpol upozorio na najavu masovnog samoubistva na aplikaciji TikTok!
Koji koraci se preduzimaju u ovakvim situacijama? Kako da zaštitimo decu i omladinu?
Naši gosti su Istok Pavlović, stručnjak za internet I društvene mreže, i Miloš Jovanović, ekspert za bezbednost na internetu.
((DOK NE BUDE KASNO!))

AKTUELNO
Do kada ćemo jesti hrvatski i albanski krompir a bacati domaći? Zašto životinjski ostaci završavaju na livadama umesto u pećima za spaljivanje? Reći će nam ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.
((TUĐE KUPUJEMO, SVOJE BACAMO))

ZABAVA
Predstava ,,Kerovi'' je bila veliki hit u Kanadi, Australiji, Americi, a neki monolozi unutar samog teksta su jedni od najizvodjenijih monologa na prijemnim ispitima na svetskim pozorišnim akademijama. Ovu predstavu će uskoro imati prilike da vidi i domaća publika, a naš gost je jedan od glavnih glumaca u njoj - Aleksandar Srećković Kubura!
((ČEKAJUĆI PREMIJERU))

SVI PRIČAJU O...
Novak Đoković broji 310. nedelju na vrhu ATP liste... Ali, šta posle Noleta? Imamlo li talentovane dece koja mogu da, u nekom trenutku, naslede svog uzora? Da li profesionalnim tenisom mogu da se bave samo deca imućnih roditelja? Ovog jutra pričamo sa Bogdanom Obradovićem koji nam u goste dolazi sa veoma talentovanim i perspektivnim gostom - Hermanom Vangom iz Kine!
((ŠTA POSLE NOLETA?))

ZABAVA
On je unuk legendarnog Predraga Cuneta Gojkovića... O njegovim glasovnim sposobnostima nećemo govoriti, jer ćete se u njih uveriti uživo. Gost jutra je Đorđe Đinović!
((HITOVI KROZ GENERACIJE))​