Jutro - Nedelja, 3. januar - Prva linija "fronta": Kako izgleda borba za život kad ste lekar, a kako kad ste pacijent?

U novom Jutru gledaćete:

Prva linija &fronta&, foto: Tanjug/Cecilia Fabiano/LaPresse via AP
Prva linija "fronta", foto: Tanjug/Cecilia Fabiano/LaPresse via AP
.

1. PRELISTAVANJE
"U četiri ruke" su pisali o "Alternativnoj istoriji Srbije". Danas ćemo sa istoričarima Predragom Markovićem i Čedomirom Antićem razgovarati o tome da li je korona stvorila neki alternativni svet. Podsetićemo se i perioda velikih pandemija kuge, kolere, boginja i njihovog uticaja na čovečanstvo.
((KAKO BI SVET IZGLEDAO BEZ PENICILINA?))

2. TEMA JUTRA
Kakav je epilog otmice i potere na Zlatiboru? Kako napreduje rat protiv mafije i borba protiv narkomanije? .Šta policija preduzima kad je reč o obračunu crnogorskih klanova u Srbiji? Da li su građani bezbedni? To su neka od pitanja za ministra Aleksandra Vulina.
((BORBA PROTIV MAFIJE))

3. U FOKUSU
Kako izgleda borba za život i sa jedne i sa druge strane znaju naši gosti. Oni su od prvog dana borbe sa korona virusom u crvenoj zoni a potom su i sami postali kovid pacienti u svojoj klinici. Lekari iz KBC Dragiša Mišović Duška Ignjatović i Đorđe Lalošević podeliće svoje priče sa nama.
((ZA SVE HEROJE U ZDRAVSTVU))

4.SVI PRIČAJU O...
​Za njega je prethodna godina bila ostvarenje sna. Od dečaka koji je prosio, za kratko vreme stigao je do pisca oko koga se bore izdavačke kuće. Kako? To je jedno od pitanja za našeg gosta. On je pisac Meti Kamberi.
((KAKO OSTVARITI SAN?))

5.ZABAVA
Upoznali smo je 2012. u "Prvom glasu Srbije", ali nas je bez teksta ostavila u "Zvezdama Granda". Pobedila je koronu, a da li će pobediti u ovoj sezoni najpoznatijeg muzičkog takmičenja u regionu pitamo Aleksandru Dabić.
((PRVI GLAS))​