Jutro - Subota, 18. septembar - Vedranu Rudan tumače: Da li je ironična, sarkastična ili brutalno iskrena?

Tokom jutarnjeg programa pratićemo sledeće teme:

Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
.

1. PRELISTAVANJE

"Dragi Milo nije oldtajmer, on je u punom pogonu." Tim rečima je Zoran Milanović dočekao Mila Đukanovića na sastanku koji je održan da bi se poslala poruka Beogradu i Aleksandru Vučiću. Kakav su pakt napravili crnogorski i hrvatski predsednik? Zašto u srpskoj politici vide velikosrpsku hegemoniju? Zašto su region uznemirili susreti srpskog predsednika sa liderima Nemačke i Turske? O tome, dok prelistavamo štampu razgovaram sa Čedomirom Antićem i Savom Štrbcem.
((NOVI SAVEZI I STARA KOLA))

2. TEMA JUTRA
Miroslav Aleksić pušten je iz zatvorskog u kućni pritvor. Sa čim pred lice pravde 1. oktobra izlazi jedna a sa čim druga strana? Naši gosti su njihovi pravni zastupnici, Jugoslav Tintor i Zoran Jakovljević.
((PRED LICEM PRAVDE))

3. KO JE U PRAVU?
Hoće li današnji Prajd proteći mirno i bez nasilja? Od čega to zavisi? Ko će šetati sa druge strane? Da li će zahtev o usvajanju Zakona o istopolnim zajednicama biti usvojen? Naši gosti su Boris Milićević i MIlica Djurdjević Stamenkovski.
Pitamo i vas. Da li ste za ili protiv?
((20 GODINA OD PRVE ŠETNJE))

4. SVI PRIČAJU O...
Ljudi me, kao, vole jer misle da sam ono što nisam. Ipak, ne tako davno, otkrila je zbog čega je plakala čitav dan. Šta god da kaže ili napiše Vedrana Rudan, to se danima tumači. Da li je ironična, sarkastična ili brutalno iskrena?
Stigla je u Beograd i naša je gošća ovoga Jutra.
(("KAKO UMRETI BEZ STRESA?")) ​