Jutro - Ponedeljak, 13. septembar: Hoće li buđenje svesti građana naterati političare da pokrenu rešavanje ekoloških problema?

Da li je protest građana zbog ekologije probudio političare? Da li će oni uticati tako da se konačno nadležni pozabave rešavanjem ekoloških problema? Kada će se, po pitanju ekologije preći sa reči na delo? Naša gošća biće Irena Vujović, ministarka zaštite životne sredine.

Jutro, foto: Printscreen/PrvaTV
Jutro, foto: Printscreen/PrvaTV
.

ČOVEČE, NE LJUTI SE

Izgleda da nas je doba korone naučilo da poštujemo prirodu i njene darove, koji su nam često slamka spasa. Danas pričamo o kozjem mleku, čudotvornoj namirnici. Da li je kozje mleko najsličnije majčinom? Odgovor zna dr Vojislav Perišić.
((SAVEZNIK IMUNITETA))

PRELISTAVANJE

Da li Vojska Srbije troši veliki novac na projekte koji nikada ne zažive? Šta je povod za veliki prikaz naoružanja i vojne opreme na beogradskom Ušću? I da li je ministar odbrane podneo tužbu protiv Šešelja?
((DA LI VOJNI PROJEKTI OSTAJU “U MAGLI”?))

AKTUELNO

Da li je protest građana zbog ekologije uplašio političare? Hoće li buđenje svesti građana naterati političare da se pozabave rešavanjem ekoloških problema? Kada će se, po pitanju ekologije preći sa reči na delo? Naša gošća biće Irena Vujović, ministarka zaštite životne sredine.
((SRBIJA IMA PROPISE, ALI SE NE POŠTUJU))

SVI PRIČAJU O...

Novak je igrao za istoriju! Šta ga čeka dalje? I ko može da ugrozi dugu dominaciju velike trojke?
((NOVAK ZA TEŠKO DOSTIŽNE REKORDE))

ZABAVA

Za 15.septembar zakazana je beogradska premijera filma "Toma". Kako su kroz svoje uloge, Silvane Armenulić i Gordane Zdravković osetile život najvećeg jugoslovenskog boema, pričaćemo sa glumicama Tamarom Dragičević i Sanjom Marković.
((FILM “TOMA”))

SVETSKA IZLOŽBA U DUBAIJU

Najveća svetska izložba počinje 1.oktobra i trajaće šest meseci. Kako će se Srbija predstaviti u Dubaiju, reći će nam naše gošće, Ana Ilić, Viša savetnica predsednice Vlade Srbije i Violeta Jovanović iz Etno mreže.
((SRBIJA NA EXPO 2020))​