Jutro - Sreda, 4. avgust - Sladoledi sa pesticidima stigli su i u Srbiju. Šta tačno sadrže?

Novo jutro, novi dan donosi sledeće teme:

.

U FOKUSU
Najčešći uzrok saobraćajnih nesreća je umor. Svaki treći vozač od njih ima bolest slip apneu (poremećaj disanja u snu) zbog koje oseća hroničan umor, kakva je to bolest? Koliko često treba odmarati? Tomislav Petrović, Agencija za bezbednost saobraćaja I dr Tanja Radosavljević, pulmolog​
((BOLEST KOJU NE ZNAMO DA IMAMO?))

ČOVEČE NE LJUTI SE
Hrvatska vojno-policijska akcija "Oluja" počela je na današnji dan 1995. godine napadom na tadašnju Republiku Srpsku Krajinu.
Proterano je izmedju 200.000 i 250.000 Srba a ubijeno je ili nestalo više od 2.000 ljudi. Tim povodom naš gost je predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta,
a videćete i Jovana Vučenovića koji je na traktoru dovezao svoju porodicu i 25 komšija.
((DA SE NE PONOVI, I NE ZABORAVI))

PRELISTAVANJE
Mogu li se vlast i opozicija ujediniti oko odbrane Republike Srpske, Srba u Hrvatskoj i Kosova u sastavu Srbije? Zna li se već kad će izbori i hoćemo li u jednom danu glasati i za predsednika i za parlament i za lokalne parlamente? To ćemo pitati Boška Obradovića iz Dveri i Aleksandra Šešelja iz Srpske radikalne stranke.
((NACIONALNA SLOGA))

TEMA JUTRA
Sladoledi sa pesticidima stigli su i u Srbij. Šta tačno sadrže sladoledi koje moramo da uništimo i koliko su opasni? Da li je pojačana kontrola drugih prehrambenih proizvoda? To će nam reći Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede.
((OPASNI PESTICIDI U NEKIM SLADOLEDIMA!))

AKTUELNO
O sastanku sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, akciji Oluja, odgovoru na Inckovu zabranu negiranja genocida, razgovaramo sa članom predsedništva BiH Miloradom Dodikom.
((REPUBLIKA SRPSKA))

SVI PRIČAJU O...
Kada će se održati peti Međunarodni plivački maraton? Da li je dobro što Crvena Zvezda ide na Dinamo? To će nam reći Dobrivoje Tanasijević Dan Tana.
((ŠTA NEDOSTAJE SRPSKOM SPORTU?))

ZABAVA
Ponovo se otvara letnja scena Beogradskog dramskog pozorišta, a šta nam novo pripremaju reći će nam glumice Tamara Aleksić i Ivana Nikolić.
((LETNJA SCENA))

ZABAVA
Za kraj nam dolazi saksofonista Jovan Maljoković koji će nastupati u okviru drugog dela BELEF-a.
(( SPOJ DŽEZA I TRADICIONALNE MUZIKE))​