Jutro - Petak, 30. jul - Gost: Siniša Mali

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

U FOKUSU
Najmanje 120 miliona devojčica bilo je primorano da ima seksualni odnos, ili da učestvuje u aktivnostima neprimerenog seksualnog sadržaja. Kako se tome može stati na put?
((SVETSKI DAN TRGOVINE LJUDIMA))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
U Ulici Marijane Gregoran, u beogradskom naselju Karaburma gde je 18. jula vozač na pešačkom prelazu automobilom udario devetogodišnjeg Stefana Balića, njegovog tatu i brata, svakoga dana okupljaju se građani, porodica i prijatelji, koji protestuju. Sa protesta u naš studio dolaze Slobodan Balić, Stefanov deda i Jelena Milosavljević, porodična prijateljica.
((PRAVDA ZA STEFANA))

PRELISTAVANJE
Uskoro povećanje minimalne cene rada, a u decembru dodatnih 20 evra pomoći od države. Kako da se prijavite i ko sve ima pravo na pomoć? Gost Jutra ministar finansija Siniša Mali.
((PUNA KASA))

AKTUELNO
Optužnica protiv Belivuka i njegove grupe prema najava biće podignuta danas. Šta u njoj možemo da očekujemo? O ovoj temi razgovaramo sa Zoranom Dragišićem, profesorom na Fakultetu za bezbednost i Zoranom Ostojićem, novinarom.
((ČEKA SE OPTUŽNICA))

SVI PRIČAJU O...
Posle dočeka naših šampiona pričamo o tome kako se postaje šampion? Kako izdržati napore fizički, a kako psihički? Naši gosti su Stefan Markuljević, kondicioni trener i dr Vladimir Borković, sportski psiholog.
(("IZAĐEŠ NA TEREN KAD JE NAJTEŽE - I POBEDIŠ"))

ZABAVA
Za kraj slušamo bend Sany D Rio koji su napisali pesmu posvećenu našim Olimpijcima.
((NA KRILIMA POBEDE)) ​