Jutro - Četvrtak, 29. jul - Dočekujemo Milicu Mandić, Tijanu Bogdanović i Damira Mikeca

I ovog jutra samo aktuelne teme:

Miloš i Anđela, foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
Miloš i Anđela, foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
.

U FOKUSU
Koliko su česti prelomi nakon neopreznog skakanja u vodu? O kompleksnosti oporavka razgovaramo sa fizijatrom Žarkom Radovićem.
((SKOKOVI U VODU MOGU BITI FATALNI))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Krizni štab odobrio treću dozu vakcine protiv korone. Da li su, posle 6 meseci od druge doze, svi vakcinisani kandidati i za treću? Od čega to zavisi? Da li bi na predstojeće festivale i koncerte trebalo da ulaze samo vakcinisani? Kada je realno očekivati uvođenje mera? Naši gosti su dr Milanko Šekler virusolog i mikrobiolog i Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.
((TREĆA DOZA I ČETVRTI TALAS))

PRELISTAVANJE
Koja će sve dosad nerazrešena ubistva biti obuhvaćena optužnicom protiv Veljka Belivuka, čije se podizanje očekuje sutra? Da li policija može naći dokaze i protiv sopstvenih pripadnika koji su pomagali kriminalcima? O tome ćemo pričati sa Božidarom Spasićem, Mladenom Radulovićem i Lazarom Glišovićem.
((KRAJ ZA KRIMINALCE?))

SPORT
Milica Mandić, Tijana Bogdanović i Damir Mikec danas stižu u Beograd. Naša ekipa biće na aerodromu i preneće vam atmosferu sa dočeka.
((DOBRO DOŠLI, ŠAMPIONI!!!))

AKTUELNO
Kako će izgledati nova školska godina? Da li je ministarstvo spremno da reaguje na sve potencijalne izazove u nastavnim aktivnostima ako epidemiološka situacija to bude zahtevala? Razmatra li se obavezna vakcinacija prosvetnih radnika? Gost Jutra ministar prosvete Branko Ružić
((TRI SCENARIJA ZA ŠKOLE))

SVI PRIČAJU O...
Ako tražite stan u Beogradu ili nekom drugom od većih gradova u Srbiji, moraćete platiti i do 15 odsto više nego pre godinu dana. Kad će cene kvadrata prestati da divljaju i kako da je spustite u direktnim pregovorima? Koliko banaka daje kredite sa nižim učešćem? To će vam objasniti gosti Jutra na Prvoj.
((STANOVI SVE SKUPLJI))

ZABAVA
Muzički gost biće Bojan Veličković, pevač, i jedan od retkih umetnika sa diplomom. Paralelno je radio u prosveti i nastupao sa bendovima a potom se odlučio za solo karijeru.
((UMETNIK SA DIPLOMOM))​