Jutro - Ponedeljak, 12. jul - Grčka se suočava sa povećanjem broja obolelih i požarima. Koliko to utiče na turističku sezonu?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

U FOKUSU
Letnji virusi kod dece najčešće daju laku kliničku sliku. Od čega zavisi da li će doći do komplikacija, pitaćemo pedijatra dr Ljubicu Luković.
((ASTRA, ROTA, BRNU))

ČOVEČE NE LJUTI SE
Koliko toga ne znamo o kafi? Ko je u pravu: oni koji kažu da je štetna i podiže pritisak ili oni koji tvde da je lekovita? Kakav je to fenomen Libero Markoni, govori dr Vojislav Perišić.
((NAUČNO UTEMELJENO))

SEZONA U GRČKOJ 2021.
Grčka se suočava sa povećanjem broja obolelih i požarima. Koliko to utiče na turističku sezonu, planira li se novo zatvaranje i da li ekonomija to može da podnese?
((APEL ZA VAKCINISANJE))

PRELISTAVANJE
O aktuelnim događajima u zemlji i regionu i najnovijim naslovima u štampi razgovaramo sa Darkom Trifunovićem.
((VRELO POLITIČKO LETO))

TEMA JUTRA
O odjecima posete mađarskog premijera Viktora Orbana Beogradu i položaju mađarske etničke zajednice u Srbiji razgovaramo sa Ištvanom Pastorom.
((VELIKI I JAKI))

SVI PRIČAJU O...
Dragan Marković Palma će u avgustu voditi 1000 poljoprivrednika u Grčku. Sada je tamo, da sve to organizuje. Palma će biti uživo sa nama oko 9 sati.
((LETO U PARALIJI))

AKTUELNO
Niko mu nije ravan. Novak Đoković je po šesti put osvojio Vimbldon, a na policu stavio 20. Grend slem pehar. O utiscima napetog meča razgovaramo sa Bogdanom Obradovićem.
((KRALJ))

ZABAVA
U poslednjem satu naše emisije, kada temperatura poraste, da bude taman za plažu, pozvaćemo Vesnu i Đoleta Đoganija koji se trenutno nalaze u Crnoj Gori.
((AJMO SAD U PROVOD))

ZABAVA
Pre nekoliko dana dobio je nagradu “Car Konstantin”, objavio novu pesmu i novi spot, i ovoga jutra naš je gost. Ivan Milinković peva nam za kraj.
((NEMA NAZAD))