Jutro - Petak, 25. jun - O najsrećnijim i najbolnijim uspomenama, govoriće jedan od naših najboljih tenisera Viktor Troicki

Živi program, i sledeće aktuelne teme:

Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
.

U FOKUSU
Šta da radite ako nakon ujeda komaraca imate crvene pečate? Da li je u pitanju alergija ili nežna koža? na koji način nam koža sugeriše da se u organizmu dešava nešto što nije tipično? Gost jutra dr Predrag Poleksić dermatovenerolog.
((KOŽA PAMTI))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Kombinovanim testom osmici danas završavaju polaganje male mature. Učenici kažu da im testovi iz matematike i srpskog nisu bili teški . Značenje reči "izlišno" zadalo je najviše muka. Da li su utisci učenika dovoljni da se stekne uvid u to šta su savladali u školi a šta ne?
((PROVERA ZNANJA))

PRELISTAVANJE
Seksualno nasilje nad devojčicama u "Petnici" trajalo je barem desetak godina. Zašto uprava nije reagovala i zbog čega se ime napasnika i dalje krije? To ćemo pitati člana upravnog odbora "Petnice" Andreja Starovića i advokata Jugoslava Tintora.
((DEVOJČICE BEZ ZAŠTITE))

TEMA JUTRA
Velika tragedija dogodila se na bazenu kada je petnaestogodišnji dečak poginuo nakon skoka u bazen. Obdukcioni nalaz se još uvek čeka. U temi jutra sa bivšim vaterpolistom pričamo o opasnostima i prevenciji na kupalištima.
((TRAGIČAN ISHOD))

AKTUELNO
Da li smo okruženi vanzemaljskim osmatračnicama, kako su poslednja naučna otkrića protumačili mediji? Ili su "mali zeleni" još daleko od nas, ako uopšte postoje?
((GLEDAJU LI NAS IZ SVEMIRA?))

JEDAN OD NAŠIH NAJBOLJIH TENISERA
Trofej u Dejvis kupu, tri ATP titule, posle više od 500 mečeva i 15 godina karijere, rekao je kraj. Iz tenisa ne odlazi, naprotiv, počinje nova etapa. O najsrećnijim i najbolnijim uspomenama, usponima i padovima za naš program govoriće jedan od naših najboljih tenisera svih vremena Viktor Troicki.
((KRAJ I NOVI POČETAK))

SVI PRIČAJU O...
Uoči spektakularnog finala muzičkog takmičenja "zvezde granda" gost jutra muzičar i član žirija Aleksandar Milić Mili.
((FINALE U SUBOTU))​