Jutro - Četvrtak, 24. jun - Sa Acom Lukasom o autobiografiji koja je uzburkala javnost

Tokom pet sati živog programa bavićemo se sledećim temama:

Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
.

U FOKUSU
Zbog visokih temperatura, građani kolabiraju i na ulici i u kući. Kako da se ponašamo, šta da radimo i sprečimo padanje u nesvest, pitamo internistu dr Igora Dimitrijeva.
((OPREZ!))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Koliko građana iz 88 lokalnih samouprava u Srbiji će moći da zameni svoju stolariju? Kada se raspisuju i koliko će trajati konkursi za građane i firme koje će menjati prozore i vrata? O tome govorni državni sekretar iz Ministarstva energetike Zoran Lakićević.
((PROZORČIĆI I VRATANCA))

PRELISTAVANJE
Da li će za prijem Srbije u Evropsku uniju biti neophodno priznavanje genocida u Srebrenici, kako to traži Hrvatska. Da li se u toj zemlji lagano prekraja istorija antifašističkog delovanja ? O tome i drugim temama u prelistavanju štampe razgovaramo sa Zoranom Ostojićem i Draganom Vujičićem.
((DODATNO USIJANJE))

TEMA JUTRA
Zašto se niko ne bavi slučajem devetogodišnje devojčice koja ne želi da živi sa zakonskim starateljem – ocem? Gost jutra advokat Dušan Marković.
((GDE JE JAVNI TUŽILAC?))

AKTUELNO
Da li Darko Šarić ili neko koga on poznaje ugrožava predsednika Vučića? Hoće li nakon poništavanja presude čovek kojeg su nazivali najvećim balkanskim narko bosom izaći na slobodu? To će nam reći Šarićev advokat Radoslav Baćović.
((SLOBODA JE JOŠ DALEKO))

SVI PRIČAJU O
Došli smo do još jednog finala! Ko su pobednici ove sezone muzičkog šou programa ,,Nikad nije kasno'' saznaćemo u petak od 22 časa na Prvoj televiziji! Gost jutra je Dragana Katić!
((10 TAKMIČARA - 3 POBEDNIKA))

ZABAVA
Sve laži o meni su istinite i sve istine o meni su lažne... Autobiografija Ace Lukasa uzburkala je domaću javnost! Njen autor biće naš gost ovog jutra!
((OVO SAM JA))​