Jutro - Utorak, 22. jun - Da li ćemo ove godine ići na more ili na planinu?

Vreme godišnjih odmora je počelo. Da li će se srpski turisti odlučiti da ovu letnju sezonu iskoriste za odlazak na more ili će ipak planine biti njihov izbor? Da li su srpski domoćini spremni za veliki broj turista? Odgovore na ova i druga zanimljiva pitanja pogledajte u "Jutru".

Jutro, foto: Printscreen/PrvaTV
Jutro, foto: Printscreen/PrvaTV
.

U FOKUSU
Šta donosi kampanja pod nazivom "Vozi odmoran" koju počinju da sprovode Srbija, Crna Gora i Severna Makedonija? Na koji način može da se smanji broj saobraćajnih udesa u vreme letnjeg odmora?
((ČUVANJE ŽIVOTA))

ČOVEČE NE LJUTI SE
Hoćemo li saznati uzroke eksplozija i požara koji su zadesili fabriku “Sloboda” iz Čačka?Kakva je bezbednost zaposlenih ali i građana?
((NEBEZBEDNO))

UV ZRAČENJE
Kako najbolje iskoristiti sunce i pripremiti organizam za eventualni jesenji talas korona virusa? Kada i koliko vremena provoditi napolju i izbeći zablude koje oštećuju kožu? O tome savete daje dermatolog dr Olga Josipov.
((POGLED IZ HLADOVINE))

PRELISTAVANJE
Predsednik Srbije podneće Narodnim poslanicima izveštaj o nedavnim pregovorima Beograda i Prištine u Briselu.O tome, ali i događajima koji prate razgovore o Kosovu ovog jutra komentarišu Milovan Drecun i Nemanja Starović.
((DA SE ZNA))

SPORT

AKTUELNO
Šta očekuje “osmake” na Maloj maturi koja počinje sutra i završava se u petak? Da li roditelji maturanti bez razloga strahuju od takozvanih zatvorenih testova? Gost jutra je ministar prosvete Branko Ružić.
((SAMO POLAKO))

SVI PRIČAJU O...
Svi pričaju o tome gde će na odmor - planina ili more. letnja sezona na planinama je i zvanično počela. Da li će Zlatibor i Kopaonik uspeti da po broju turista prestignu brojku od prošle godine?
((HAJDEMO U PLANINE!))

POZORIŠNA LETNJA SCENA
Šta se sve novo sprema na pozorišnim daskama čućete od glumice Tamare Krcunović.
((DASKE KOJE ŽIVOT ZNAČE))

ZABAVA
Za kraj programa uživo slušamo aleksandru tadić cipku
((NOVA PESMA - "NI IZVINI, NI OPROSTI))​