Jutro - Sreda, 16. jun - Koliko su učestali oglasi za posao iza kojih se krije prostitucija?

U današnjem Jutru gledaćete:

Jutro, foto: Printscreen/PrvaTV
Jutro, foto: Printscreen/PrvaTV
.

U FOKUSU
Da li se u sportu traže prvenstveno snaga i kondicija? Je li na udaru srce a poslednji primer je fudbaler Kristijan Eriksen na evropskom prvenstvu?
((ZA NAUK SVIMA))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Zašto stručnjaci strahuju da će totalno popuštanje mera sačuvati koronu do jeseni? Da li je došlo vreme da skinemo maske i punim plućima uživamo u životu?
((BIĆE ŠTA BITI MORA))

PRELISTAVANJE
Zašto su pregovori Beograda i Prištine u Briselu završeni bez rezultata? Može li Evropska unija da izađe iz okvira neutralnog garanta i da postavi kriterijume za nastavak u julu? O tome razgovaramo sa Nebojšom Čovićem.
((PROBLEM JE VELJKO ODALOVIĆ?!))

TEMA JUTRA
Može li Putin sprečiti Bajdena da razmesti nuklearne projektile po Evropi? Da li se na samitu sa ruskim vođom američki predsednik tek priprema za svog glavnog neprijatelja - Kinu?
((NAPADAJU RUSIJU, CILJAJU KINU))

AKTUELNO
Kakva budućnost čeka Srbe na na Kosovu i Metohiji ukoliko ne bude formirana Zajednica srpskih opština? Da li je raspisivanje lokalnih izbora još jedan od pritisaka na njih? Gost Jutra je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.
((ZBIJANJE REDOVA))

SVI PRIČAJU O
Šokantan oglas pojavio se na sajtu za zapošljavanje u kategoriji ugostiteljstvo. Devojkama se nudi posao VIP poslovne pratnje. Koliko su učestali oglasi za posao iza kojih se krije prostitucija? Ko je nadležan da kontroliše firme koje se oglašavaju? Kakve su kazne predviđenje za navođenje na prostituciju?
((PAZITE KOME ŠALJETE CV))

PROBLEM STUDENTKINJE
Zašto je studentkinja novosadskog DIF-a odlučila da poslednji ispit polaže u prisustvu advokata? Javno je govorila da je u pitanju mobing. Čućete šta kaže ona, a šta profesor koga je tužila.
((ODLUKA NA SUDU))

ZABAVA
Koje muzičare ćete moći da čujete na Arsenal festu u Kragujevcu iduće nedelje i pod kakvim epidemiološkim ograničenjima?
((POVRATAK VELIKIH KONCERATA))