Jutro - Sreda, 5. maj - Lažni med preplavio je tržište Srbije. Šta sadrži osim šećera i može li biti opasan?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

Ilustracija, foto: Depositphotos/grafvision
Ilustracija, foto: Depositphotos/grafvision
.

1. U FOKUSU
Bitkoin – valuta na Internetu sada vredi 56 i po hiljada dolara. Ako iza te valute ne stoji ni država ni banka, čiji se bitkoini prodaju na automatima i menjačnicama u Srbiji? Da li je u pitanju prevara, hazard ili je reč o novoj realnosti, govori profesor Mihajlo Rabrenović.
((SAMO ZA HRABRE))

2. ČOVEČE, NE LJUTI SE
Zašto najbolji svetski teniser Novak Đoković treći put za godinu dana posećuje Bosanske piramide? Koja se tajna krije u hodnicima koji se nalaze u podnožju Visočice? O tome govori istraživač Semir Osmanagić.
((KISEONIK I MEDITACIJA))

3. PRELISTAVANJE
Incidenti u regionu kojima se Srbi otvoreno napadaju centralna je tema svih medija. Skrnavljenje pravoslavnih svetinja i vređanje srpskog naroda otvaranja pitanje regionalne opasnosti. Gost Prelistavanja Miroslav Bjegović dekan fakulteta za bezbednost.
((INCIDENTI U REGIONU))

4. SPORT

5. TEMA JUTRA
Lažni med preplavio je tržište Srbije. Šta sadrži osim šećera? I Može li biti opasan?
To će nam reći Stanko Rajić, predsednik Beogradskog udruženje pčelara i Dušanka Opsenica, profesorka Hemijskog fakulteta.
((DA LI LAŽNI MED SADRŽI OPASNE SUPSTANCE?))

6. AKTUELNO
Hoće li slučaj Mančester Junajteda svoj epilog dobiti samo hapšenjem navijača? Da li je moguće promeniti vlasničku strukturu i deo braće Glejzer svesti na manje od 50 odsto? O tome govore stručnjaci za fudbal i marketing Ljubinko Drulović, Miloš Milićević i Zoran Avramović.
((SILA BRAĆU NE MOLI))

7. SVI PRIČAJU O
Vaterpolista koji je skrnavio pravoslavnu Crkvu i vređao suprugu sveštenika ujedno je i odbornik DPS-a. Koliko su jake političke tenzije u Crnoj Gori tema je o kojoj ćemo razgovarati sa politikologom Vladimirom Pavićevićem.
((TENZIJE U CRNOJ GORI))

8. ZABAVA
Četvrti najbogatiji čovek na svetu Bil Gejts posle 27 godina braka razvodi se od Melinde Gejts. Glavno pitanje je šta je razlog ako novac nije? Gost Jutra Petar Janošević glavni i odgovorni urednik harpers bazara.
((RAZVOD MILIJARDERA))

9. ZABAVA
Za kraj nam dolazi Neda Ukraden.
((JEDNOM KAD OVO PROĐE))​