Jutro - Petak, 23. april - Da li trudnice i porodilje treba da se vakcinišu?

Ovaj petak rezervisan je za sledeće teme:

Dobro jutro, foto: Printscreen/PrvaTV
Dobro jutro, foto: Printscreen/PrvaTV
.

U FOKUSU
Podignuta optužnica protiv učitelja glume Mike Aleksića. Kada ćemo čuti iskaz odbrane? Koliku kaznu Aleksić može dobiti u koliko se dokaže da je kriv? Gost rubrike U Fokusu advokat Milene Radulović Jugoslav Tintor.
((Optužnica protiv Aleksića. Kolika maksimalna kazna preti učitelju glume?))

ČOVEČE NE LJUTI SE
Da li trudnice i porodilje treba da se vakcinišu? O ovoj temi razgovaram sa pedijatrom dr Tomislavom Stevanovićem i ginekologom dr Vanjom Miloševićem.
((ŠTA POKAZUJE ISTRAŽIVANJE NA 90 HILJADA TRUDNICA?))

PRELISTAVANJE
Rusija i Ukrajina na ivici rata, atentati na predsednika Belorusije i na bugarskog trgovca oružjem, eksplozija u skladištu municije u Češkoj. Ko je zapalio istok Evrope, koga cilja Bajden a kome preti Putin? Pitaćemo Ljubinku Milinčić, urednicu "Sputnjika", i Jelenu Milić iz Centra za evroatlantske studije.
((ŠAKAL PROTIV TIGRA))

TEMA JUTRA
Vest da će se jubilarni 20. EXIT biti održan obradovao je mnoge. Da li će onima koji dođu osim karte trebati i test, ili potvrda o vakcinaciji? pitamo Miloša Vučevića gradonačelnika Novog Sada i osnivača festivala Dušana Kovačevića.
((IDEMO NA EXIT?))

AKTUELNO
Evropski sud za ljudska prava odbacio je dve tužbe roditelja nestalih beba. Kakva je sudbina ostalih slučajeva i da li su ruke roditelja vezane? O tome govore majka nestale bebe Ljubica Mik i direktorka JUKOM-a Katarina Golubović
((OSTAVLJENI NA CEDILU))

SVI PRIČAJU O...
Šta je rekao svojim stranačkim saborcima kad je Hag opet zatražio njihovo izručenje? Da li bi se i danas predao tribunalu? Reći će nam lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj?
((KO JE DANAS HRABAR))

ZABAVA
Kako se sadi koje cveće, a kako začinsko bilje? To će nam reći i pokazati Nenad Radović, proizvođač biljaka.
((ŠTA TREBA DA ZNAMO?))