Jutro - Subota, 17. april - Ko jeste, a ko nije zaštićen od brazilskog soja korona virusa?

U "Jutru" Prve televizije bavićemo se sledećim temama:

Marija Savić Stamenić, foto: Prva Tv
Marija Savić Stamenić, foto: Prva Tv
.

1. PRELISTAVANJE:
Velika Srbija, velika Hrvatska i Velika Albanija.Kakve granice crta slovenački premijer i da li bi njegov predlog mogao da donese trajni mir na Balkanu.? Ko je u Americi izgovorio rečenicu - Bilo bi bolje kada bi broj umrlih od korone bio veći i kakve to veze ima sa izborima i medijima? O tome, dok prelistavamo štampu, razgovaramo sa Zoranom Panovićem i Bojanom Bibijom.

2. TEMA JUTRA:
Ko, kada i kako može da se prijavi za pomoć države, a kome će novac biti na računu i bez zahteva? Šta privrednicima donosi treći paket pomoći? Da li će biti novih pregovora sa frilenserima i šta predviđa Zakon koji je upućen Skupštini? O tome, izmedju ostalog, razgovaram sa ministrom finansija Sinišom Malim.

3. U FOKUSU :
U kakvom je stanju beba koja je zbog korone priključena na respirator u Kragujevcu? Da li se u Srbiji pojavio novi - brazilski soj virusa i ko jeste a ko nije od njega zaštićen? Kakva je situacija u crvenoj zoni? O tome razgovaram sa Tajtanom Adžić Vukićević i Marijom Gnjatović.

4.SVI PRIČAJU O...
Dva telefona u središtu vesti iz crne hronike ove nedelje. Da li je tačno da Marko Miljković i Veljko Belivuk skrivenim telefonom iz zatvorske ćelije zastrašuju moguće svedoke i daju instrukcije pripadnicima klana? Šta se dešavalo sa telefonom Zorana Marjanovića kada je ubijena njegova supruga? O ta dva procesa koja su u toku razgovaramo sa urednikom u Kuriru Mladenom Radulovićem i advokatom Veljkom Delibašićem!