Jutro - Ponedeljak, 5. april - U šta su se pretvorile društvene mreže? Ko je iz srpske estrade učestvovao u prevari na internetu?

U današnjem Jutru gledaćete:

Ilustracija, foto: Depositphotos/DimaBaranow
Ilustracija, foto: Depositphotos/DimaBaranow
.

1. U FOKUSU
Šta nas čeka za 24 časa? Hoće li hladni ciklon sa Severa Evrope sniziti temperaturu uz kišu ili će pasti i sneg?Detaljnije sa metereologom Branka Sparavala.
((ČIZME I JAKNE))

2. ČOVEČE NE LJUTI SE
Šta je zajedničko u lečenu bolesti jetre i nekih mentalnih bolesti? Zašto u poslednje vreme svi govore o neophodnosti upotrebe cinka? To nam otkriva dr Vojislav Perišić.
((SVE ZA ZDRAVLJE))

3. PRELISTAVANJE
Belivuku i članovima njegove grupe produžen je pritvor. O tom slučaju, borbi protiv kriminala i prisluškivanju predsednika Srbije razgovaramo sa Božom Spasićem.
((PODZEMLJE POSLE "PRINCIPA"))

4. TEMA JUTRA
U Izraelu imunizovano gotovo 80 odsto odraslih stanovnika. Otvoreni su hoteli, restorani i barovi. Nevakcinisani rade na manje frekventnim mestima ili onlajn. Na koji način su postignuti odlični rezultati objašnjava počasni konzul Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić.
((NAJBOLJI NA SVETU))

5. AKTUELNO
Podaci o pola miliona ljudi na Fejsbuku postali su javni. U šta su se pretvorile društvene mreže? Ko je iz srpske estrade učestvovao u prevari na internetu? Gosti jutra su IT kosultant Vojislav Rodić i novinarka Simonida Stanković.
((ŠIBICARI NA INTERNETU))

6. OBIČNE NEOBIČNE PRIČE
Današnja priča našeg Bate Ilića biće više neobična nego obična. Videćemo kako se kod nas, u Srbiji hoda po dragom kamenju.
((GORNJI BUČUMET))

7. EKSKLUZIVNO
Klizećim startom izvukao je loptu iz gola Srbije, sekund kasnije zaustavio je šut Bernarda, a u svlačionicu poslao Ronalda. Stefan Mitrović, sa nama ovog jutra.
((ZAUSTAVIO RONALDA, MALO LI JE))

8. ZABAVA
​Šta jednu muzičku zvezdu čini velikom? Da li su to stas, glas, hitovi ili dugo trajanje? Zašto je Bitef teatar na svoj program uvrstio predstavu Lepa Brena projekat, govore glumci Vladimir Aleksić i Jovana Gavrilović
((ZVEZDA JOŠ SIJA))

9. ZABAVA
Zašto joj je dosta prinčeva na belom konju, pitamo pevačicu Juliju i Juliju.
((DOSTA!))​