Jutro - Nedelja, 14. mart - Čemu je srpsku istoriju naučio mesec mart?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

1. PRELISTAVANJE

Red Nevolje, red korone. U tom krug uglavnom su se kretali naslovi u srpskim medijima ove nedelje. Dnevnu štampu ovog jutra prelistavamo sa Draganom Vučićevićem i Jelenom Milić.
((NEVOLJE SA KORONOM))

2.TEMA NEDELJE
Sloboda kretanja i putovanja samo za one koji su primili vakcine odobrene u Briselu. Ta odluka Evropske unije trebalo bi da stupi na snagu za nekoliko dana. Kako će putovati naši građani koji su primili kinesku ili rusku vakcinu? Kako Srbija odgovara na protestnu notu koja je stigla iz Hrvatske? Ima li istine u tome da se Srbija meša u današnje izbore u NIkšiću? To su samo neka od pitanja za ministra spoljnih poslova Nikolu Selakovića.
((SELEKTIVNA SLOBODA))

3. AKTUELNO
U Italiji od ponedeljka novo zatvaranje. Iz kuće samo na posao i kod lekara. Deset pokrajina ide pod ključ a za Uskrs potpuni karantin i crvena zona na celoj teritoriji. Uživo smo u Rimu, razgovaramo sa ambasadorom Srbije Goranom Aleksićem.
((ITALIJANSKI KOŠMAR))

4. SVI PRIČAJU O.....
Sefovi, tajni računi, rupe u zemlji. Sve je to prevaziđeno. Moderna mafija novac krije u virtuelnim bankama. Da li je bitkoin omogućio bandi Veljka Belivuka da zauvek sakrije krvave milione ili da ih opere? Koliko je teško dokodirati Skaj telefone u kojima je policija pronašla dokaze svirepih ubistava? To će nam reći stručnjaci za IT kriminal Saža Živanović, i Vojislav Rodić.
((OSTRVO S BLAGOM NA INTERNETU))

5. U FOKUSU
I rob i grob. Čemu je srpsku istoriju naučio mesec mart osim toga da bi nam najbolje bilo da ga nekako zaobiđemo? O tome razgovaramo sa Vukom Draškovićem, piscem i predsednikom Srpskog pokreta obnove.
((UKLETI MESEC?))

6. ZABAVA
Pre dva dana pala je poslednja klapa serije "Igra sudbine". Snimanje prve sezone je završeno. Je li stavljena jedna ili tri tačke? Hoće li biti druge sezone najgledanije domaće serije? Kakva iznenadjenja donosi rasplet u prvoj sezoni? U goste nam stižu Stevan Piale i Matea Milosavljević.
((KRAJ ILI NOVA IGRA?))