Jutro - Petak, 26. februar - Bolnice u Srbiji se ubrzano pune! Da li oboleli od korone danas imaju težu kliničku sliku?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

Ilustracija, foto: Musashi akira/Shutterstock
Ilustracija, foto: Musashi akira/Shutterstock
.

1. OSNAŽIVANJE ŽENA SRBIJE
Besplatne obuke za žene kojima treba posao organizuje Udruženje poslovnih žena Srbije. Dragana Dobrosavljević i Slavica Vasić, reći će nam gde i kako mogu da se prijave one koje su zainteresovane.
((LAKŠE DO POSLA?))

2. U FOKUSU
Da li nas očekuje prolećna depresija i kako da je sprečimo? Koje biljke možemo da iskoristimo da ojačamo imunitet na prirodan način?
To će nam reći naš poznati travar Momčilo Antonijević.
((DO BOLJEG IMUNITETA BEZ LEKOVA))

3. ČOVEČE NE LJUTI SE
Hoćemo li uskoro prestati da koristimo izreku: „Zdravlje na usta ulazi“? Kako gladovanje utiče na metabolizam, jača organizam i čini nas mlađim? Kako je autofagija postala popularna i opšteprihvaćena objašnjava dr Dejan Škorić.
((DIJETA BEZ DIJETE))

4. POOŠTRAVANJE MERA U BEOGRADU?
Zašto se mišljenja političara i lekara razlikuju o pitanju mera koje treba da spreče dalje zaražavanje? Ko su uzori jednima i drugima? Koje mere za borbu protiv pandemije nas očekuju od sutra? reći će nam zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.
((PARE ILI ŽIVOT))

5. PRELISTAVANJE
Spremaju li Evropa i Amerika Srbiji non-pejper sa zahtevom za priznanje Kosova, donose li naredne nedelje Lajčak i Palmer u Beograd ucene i šta može da očekuje Srbija ukoliko na sve to ne pristane, pitaćemo predsednika Skupštine Ivicu Dačića. Sa njim ćemo komentarisati i najvažnije naslove iz dnevnih novina.
((VRATI SE, GRENELE, SVE TI JE OPROŠTENO))

6. JUTRA
Gde se još, sem na beogradskim splavovima, mogu kriti eventualni dokazi protiv Veljka Belivuka? Da li su pretnje koje se u njegovo ime prenose ozbiljne i kome su upućene - policiji, tužiocima ili vrhu države? O tome ćemo razgovarati sa advokatom Veljkom Delibašićem i Darkom Trifunovićem sa Instituta za nacionalnu bezbednost.
((POSLOVI PODZEMLJA, DOKAZI POD VODOM))

7. AKTUELNO
Kako je sa bratom i sestrama preživela pakao Jasenovca ispričaće nam Smilja Tišma, narodna poslanica. Da li se o ustaškom logoru smrti neodovoljno uči u našim školama - pitaćemo Nebojšu Jovanovića, urednika za istoriju u Zavodu za udžbenike.
((SMILJA IZ JASENOVCA))

8. LEČENJE DETETA
Danilo Nikolić, hirurg i otac kome je potrebna pomoć za lečenje deteta.

9. SVI PRIČAJU O
Bolnice u Srbiji se ubrzano pune! Da li oboleli od korone danas imaju težu kliničku sliku? Sa kakvim promenama na plućima dolaze pacijenti?
Ovo su samo neka od pitanja za doktorku Milenu Jovanić, ona je pulmolog bolnice Dragiša Mišović.
A razgovaraćemo i o novim merama kriznog štaba.
((HOĆEMO LI IMATI MERE?))

10. ZABAVA
Dragan Kojić Keba I njegov prijatelj parapsiholog iz Jermenije Ruben Papian koji ga prati na gitari biće naši gosti.
((IZA SVAKOG UGLA VREBA..))​