Jutro - Utorak, 23. februar - Kada treba proveriti antitela posle vakcinacije? Šta da radimo ako ih nema u dovoljnoj meri?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

foto: BaLL LunLa / Shutterstock
foto: BaLL LunLa / Shutterstock
.

1. U FOKUSU
Kako spreciti prejedanje? Da li je ujutru dobro pojesti med pre dorucka? Ima li kolicina hrane koju unesemo veze I sa nacinom sedenja tokom obroka?
Na ova i druga zanimljiva pitanja odgovara Prof.dr Vojislav Perišić, gastroenterolog.
((KOLIKO HRANE NAM JE DOVOLJNO?))

2. ČOVEČE NE LJUTI SE
Kada treba proveriti antitela posle vakcinacije? Šta da radimo ako ih nema u dovoljnoj meri? Koliko često treba da ih proveravamo? To zna Marija Gnjatović, iz Instituta za primenu nuklearne energije, ona je naša gošća.
((DA LI ANTITELA ZAVISE SAMO OD VAKCINE?))

3. KORONA ZURKE
Komunalna milicija svake noći razbija korona žurke sa više desetina ili stotina ljudi. Da li je pojačana kontrola ili su se ljudi mnogo opustili? To će nam reći Ranko Šekularac, iz komunalne milicije.
((VIŠE ŽURKI ILI VIŠE KONTROLE?))

4. SPORT

5. PRELISTAVANJE
Najvažnije naslove prelistavamo i o najaktuelnijim događađajima razgovaramo sa novinarima Slavoljubom Kačarevićem i Velimirom Pavlovićem.

6.TEMA JUTRA
Zašto je Balaševićeva pesma „Ne lomite mi bagrenje“, zapalila društvene mreže? Čemu služe ocene o antialbanskom stavu, velikosrpskom hegemonizu i nacionalizmu koje stižu iz Prištine? Ko to pali vatru i raspiruje gnev? O tome govore Čedomir Antić i Dragan Popović.
((POLITIČKA CEPANICA))

6. AKTUELNO
Brutalno prebijanje u Novom Sadu na ulici, nekoliko samoubistava za samo nekoliko dana. Kako da se borimo sa stresom? Kako da pomognemo sebi a kako drugima? Naši gosti su Dr Ranko Rajovic, osnivač MENSE I Aleksandra Đurić, psiholog.
((DANAK SVAKODNEVNOM STRESU?))

7. HRVATSKA REAKCIJE NA DARU IZ JASENOVCA
Film "Dara iz Jasenovca" je pogledalo više od dva miliona Srba. Broj onih koji su imali mišljenje o tom filmu je dosta veći. Kakve su reakcije hrvatske javnosti i tamošnjih medija i javnih lličnosti preneće nam kolega Boris Miščević, novinar RTL-a.
((ZA DARU NESPREMNI?))

8. SVI PRIČAJU O...
Četiri događaja koji menjaju stvarnost obeležili su prošlu nedelju. Koliko su postavljenje novog patrijarha, odlazak regionalne muzičke zvezde, imenovanje fudbalskog selektora i premijera jednog filma, ispunili naš život? Kako na to gledaju građani, a kako mediji, objasniće Zoran Panović.
((ZATRPANI EMOCIJAMA))

9. ZABAVA
Kako je postala žrtva internet prevare? To će nam reći manekenka Sofija Milošević.
Pitaćemo je i gde i kako provodi vreme?

10. ZABAVA
“Crvena jabuka” posle dve godine ponovo svira pred beogradskom publikom. Koncert “ je poklon damama za Dan žena, ali i svim ljubiteljima njihove muzike. Ovoga jutra razgovaramo sa frontmenom benda Draženom Žerićem Žerom.
((NEKAKO S PROLJEĆA))​