Jutro - Četvrtak, 4. februar - Zašto se filmovi o srpskim stradanjima smatraju nacionalističkom propagandom?

U novom Jutru gledaćete:

Dobro jutro!, foto: Prva
Dobro jutro!, foto: Prva
.

1. ČOVEČE NE LJUTI SE
Danas se obeležava Svetski dan borbe protiv raka. Sa prof. dr Jankom Samardžićem osvrnućemo se na brojke, koje rastu svake godine.
((APEL ZA PREVENCIJU))

2. PRELISTAVANJE
U današnjem prelistavanju razgovaramo sa Borislavom Miljanovićem. Pored najaktuelnijih naslova, bavićemo se nestankom petnaestogodišnjeg Dragana iz Pančeva, ali i zaštitom najmlađih na internetu i društvenim mrežama. Takođe, osvrnućemo se i na jučerašnji razgovor predsednika Srbije Aleksandara Vučića sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.
((OD PANČEVA DO MOSKVE. I NAZAD...))

3. SPORT

4. TEMA JUTRA
Beograđani će uskoro imati prilike da biraju dizajn metroa, čiji se početak izgradnje očekuje krajem godine. O tome ovog jutra pričamo sa ministrom Tomislavom Momirovićem.
((METRO 2028.))

5. KO JE U PRAVU
Ninova nagrada je i ove godine preživela minsko polje i ostala u komadu. Da li je bojkot pisaca postao već normalna scenografija u pripremi dodele, da li je ZA opravdano koliko i PROTIV, pitamo književnike Igora Marojevića i Anu Dević Vučković.
((NINOVA NAGRADA?!))

6. 100 NAJVEĆIH
„Moramo napred“, ovogodišnji je slogan projekta „100 najvećih u Srbiji“, koji je kao regionalni pristup podrške razvoju preduzeća, pokrenut i u susednim zemljama. Da li je budućnost regiona upravo u ekonomskoj saradnji, pitamo tri direktorke projekta u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.
((BUDUĆNOST REGIONA))

7. SVI PRIČAJU O...
Zašto se filmovi o srpskim stradanjima smatraju nacionalističkom propagandom? Zašto sećanje na srpske žrtve nije časna, već upitna namera? To je samo jedno od pitanja za našu gošću, Maju Gojković, ministarku kulture i informisanja.
((HRABRO KA OSKARU))

8. ZABAVA
Nedavno su oboje preležali koronu. Sada su dobro i spremni kreću u susret poslovnim i porodičnim izazovima koji ih očekuju. Gosti jutra su Danijela i Stefan Buzurović!
((SA BUZUROVIĆIMA))

9. ZABAVA
Diznijevi crtaći propagiraju diskriminaciju. A šta je sa našim pesmama koje svi rado pevamo? Na ovu temu pričamo sa Kostom Perovićem.
((PRETERIVANJE ILI REALNOST?))​