Jutro - Subota, 23. januar - Kako se dokazuju optužbe bez fizičkih dokaza ali sa velikim brojem istih iskaza?

U današnjem Jutru gledaćete sledeće teme:

Marija Savić Stamenić, foto: Prva TV
Marija Savić Stamenić, foto: Prva TV
.

1. PRELISTAVANJE
Devojke koje su progovorile o silovanju i zlostavljanju učinile su ogromnu stvar za sve žrtve i društvo u celini. Kako su mediji u nedelji za nama ispratili temu nad temama? Ko jeste a ko nije položio test profesije? O tome i ostalim vestima iz štampe razgovaramo sa novinarima Ljiljanom Smajlović i Jakšom Šćekićem.
((TEMA NAD TEMAMA))

2. TEMA JUTRA
Saslušanje treće devojke u istrazi o optužama za silovanje prekinuto je juče jer je advokat Mike Aleksiće tražio izuzeće tužioca. Šta su devojke rekle do sada? Kako će se dalje odvijati proces? Kako se dokazuju optužbe bez fizičkih dokaza ali sa velikim brojem istih iskaza? O tome u temi jutra.
((ISTORIJSKO SUĐENJE))

3. AKTUELNO
Kako protiče vakcinacija u Beogradu, koju će vakcinu on primiti, kada će biti gotov Savski trg i kako će se grad boriti sa zagađenjem? O ovim temama razgovaramo sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem!
((BROJEVI OHRABRUJU))

4. KO JE U PRAVU?
Ministarstvo za izborne uslove, paralelno uredništvo RTS i RTV i razdvajanje izbora. To su zahtevi dela opozicije. Da li su oni realni? Šta je ideja opozicije a šta odgovor vlasti. Mogu li za isti sto? Mogu, u našem programu. Vladimir Djukanovic iz Srpske napredne stranke i Borko Stefanovic iz Stranke slobode i pravde. Oni su moji gosti ovog jutra.
((DIJALOG PRE DIJALOGA))

5. U FOKUSU
Snimak zlostavljanja deteta u voždovačkom vrtiću uznemirio je javnost? Šta je utvdila inspekcija? Kakve posledice će snositi odgovorini? Koliko često se kontroliše rad vrtića i šta bi se desilo da snimak nije dospeo u medije? To su pitanja za Slavka Gaka, gradskog sekretara za obrazovanje i dečju zaštitu.
(("VRTIĆI STRAVE"))

6. SVI PRIČAJU O...
Kako je zbog jedog putovanja u Indiju izgubila 10 miliona evra. Svoju priču sa nama podeliće Neda Lazić.
((PUTOVANJE OD 10 MILIONA EVRA))​