Jutro - Nedelja, 10. januar - Koju vakcinu protiv korona virusa bi bilo najbolje da izaberete? Savet nije isti za sve

U današnjem izdanju "Jutra" gledaćete:

vakcina, foto: Depositphotos/baburkina
vakcina, foto: Depositphotos/baburkina
.

1. PRELISTAVANJE
Kako je Tviter smenio Trampa i pre impičmenta? Zašto je ta mreža ugasila nalog američkog predsednika koji je imao 88 miliona pratilaca? U šta nas uvodi taj presedan? Gde je u priči o medijima i društvenim mrežama Srbija? O tome, dok prelistavamo štampu, razgovaramo sa Muharemom Bazduljom i Vladimirom Radomirovićem.
((ZABRANJENI PREDSEDNIK))

2. U FOKUSU
Plastika, stari frižideri, gume, cevi, konzerve, Potpećko jezero prekriveno je hiljadama kubika otpada. Da li je čišćenje počelo? Zašto bacamo smeće tamo gde mu nije mesto? Ima li rešenja za plutajuće deponije? Bavimo se i tom temom.
((PLUTAJUĆE DEPONIJE))

3. TEMA NEDELJE
Šta misle građani Srbije? Ide li Srbija pravim putem? Šta ih najviše muči? Kome i zašto veruju a kome ne? Da li je korona kriza uticala na popularnost političkih lidera? KO nije naučio lekcije iz prošlosti? To su neka od pitanja za direktora agencije Ipsos Marka Uljarevića.
((PULS NACIJE))

4. AKTUELNO
Naučnici u Srbiji još nisu pronašli novi soj korona virusa ali da li to znači da on sasvim sigurno nije stigao u Srbiju? Kada budete birali, koju vakcinu bi bilo najbolje da izaberete? Savet nije isti za sve. Odgovore zna virusolog i mikrobilog Milanko Šekler. On je naš gost.
((KOJA VAKCINA JE NAJBOLJA ZA VAS?))

5. KO JE U PRAVU
Ko će biti naslednik Ljubiše Tumbakovića? Kakav selektor je potreban srpskom fudbalu? KO može da nam vrati staru slavu? PItamo i vas a u studiju razgovaramo sa Ivanom Golcem i Ljubinkom Drulovićem!
((SAVO, MILOJE, PIKSI.... ?))

6. SVI PRIČAJU O...
Koja je tajna javnog nastupa? Kako da, u razgovoru za posao, sebe predstavimo na najbolji način? Šta nikako ne smemo da radimo? Na ova i još neka interesantna pitanja odgovara pisac Boris Đurić.
((IMA LI LEKA ZA TREMU?))

7. ZABAVA
U seriji ,,Igra Sudbine'' tumači lik Donke. Pamtimo i Ninu Andrejević, Malinu Vojvodić, Rajnu Gagić... O uspesima i planovima pričamo sa Snežanom Savić.
((GLUMA, PESMA I JOŠ PONEŠTO...))

8. ZABAVA
Pred kraj emisije u goste nam dolazi i jedna od naših najboljih pevačica narodne muzike, Gordana Lazarević.
((4 DECENIJE NA VRHU))​