Jutro - Sreda, 6. januar - Prva je uvek prva kada je serijski program u pitanju! To će potvrditi i serija "Tri muškarca i tetka"!

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete!

.

1. SVI PRIČAJU O...
Korona nam je poremetila novogodišnje praznike, kako će uticati na božićne? Kako obeležiti praznik, ispoštovati tradiciju, a ne narušiti preporuke struke? Jesmo li se zaista konačno okrenuli porodici? To ćemo pitati prof. dr Vesnu Marjanović, etnologa i antropologa.
((BOŽIĆ U KRUGU PORODICE))

2. PRELISTAVANJE
Dečak od 12 godina i jedan muškarac u Nišu žrtve su sulude vožnje momka za volanom "audija", koji je danima velikom brzinom jurio jednim bulevarom. Zašto nije zaustavljen na vreme? Kako zatvoriti "trkališta" u koja obesni vozači pretvaraju gradske ulice? Reći će nam major policije Vladimir Vida.
((PEŠACI NA METI))

3. AKTUELNO
Zbog mutiranog soja korone i ogromnog broja umrlih, Engleska je ponovo pod ključem. Da li će Džulijan Asanž istovremeno da se konačno izvuče iz zatvora? O tome razgovaramo s novinarkom Anđelom Milivojević, koja će nam se javiti iz Londona.
((INVAZIJA KORONE NA BRITANIJU))

4. U FOKUSU
Koliko će doživotna robija Malčanskom berberinu, uz Tijanin zakon, doprineti zaštiti dece i u kojoj meri će uticati na smanjenje slučajeva ubistava, silovanja, obljuba nad maloletnim osobama i trudnicama - o tome razgovaramo sa Andrijanom Radoičič iz NVO "Atina". Uključićemo i reportera Prve iz Niša sa majkom oštećene maloletnice.
((CEO ŽIVOT ZA KAJANJE I PRIMER DRUGIMA))

6. ZABAVA
Prva je uvek prva kada je serijski program u pitanju! To će potvrditi i serija "Tri muškarca i tetka" koja će vas za par meseci bukvalno prikovati za ekrane. Kakva je atmosfera na snimanjima, saznaćemo od Radmila, odnosno glumca Milana Pajića!
((NASMEJANA 2021. UZ "TRI MUŠKARCA I TETKU"))

7. ZABAVA
Kada ona zapeva, "Instagram" puca! Svojim glasom očarala je sve u popularnom takmičenju Zvezde granda, a očaraće i vas jer će nam pevati uživo! Zorja Pajić će biti naša gošća!
((SVI PRIČAJU O NJOJ!))

8. PRAVI RECEPT NA PRVOJ
U duhu Badnjeg dana, tu smo i da vam predložimo kako da pripremite najukusniju pogaču, ali i posni ručak! Kuvar Bojan Stanimirović biće sa nama tokom celog jutra!
((DOMAĆICE, ZASUCITE RUKAVE!))