Jutro - Subota, 26. decembar - Koja vakcina je najbolja?

U današnjem Jutru gledaćemo sledeće priče:

Marija Savić Stamenić, foto: Prva TV
Marija Savić Stamenić, foto: Prva TV
.

1. PRELISTAVANJE
Vakcina protiv kovida je stigla ali ni ta vest nije dočekana bez optužbi i prepucavanja. Ima li leka za pandemiju teških reči, uvreda i pretnji u Srbiji? Zašto nismo uspeli da zbijemo redove ni u borbi za život? Da li će kodeks promeniti ponašanje poslanika? O tome, između ostalog, u Pregledu štampe razgovaramo sa Nebojšom Krstićem i Jakšom Šćekićem.
((EPIDEMIJA TEŠKIH REČI))

2. TEMA DANA
Otkazivanje, zatvaranje, popuštanje. Tako je korona vrteška okrenula planetu i naše živote u godini koju ispraćamo. Sa pričom o vakcini i novom soju ulazimo u 2021. Hoće li samo vakcinisani imati pravo na normalan život? Kako je korona zavrtela geopolitičku sliku sveta i našeg regiona? Kako se Srbija pokazala u borbi protiv kovida? Da li će on primiti vakcinu i koju? Šta savetuje vama? To pitamo profesora dr Branimira Nestorovića.
((KORONA VRTEŠKA))

3. U FOKUSU
Zagađenje vazduha zabrinulo je sve. Šta će povodom toga preduzeti i ima li još ekoloških problema koji su je stavili na muke reći će nam nova ministarka za zaštitu životne sredine Irena Vujović.
((MOŽEMO LI SEBI PRIUŠTITI ČIST VAZDUH))

4. SVI PRIČAJU O...
Da li ljudi koji su preležali korona virus treba da prime vakcinu? Koja je vakcina najbolja? Koliko traju antitela? Ovo su samo neke od tema o kojima razgovaramo sa Marijom Gnjatović.
((KREĆE VAKCINACIJA))

5. ZABAVA
Karijeru je započela davne 1967. godine i sve do danas ostala je u samom vrhu muzičke scene! O tome kako je korona uticala na muzičku industriju, ali i novim projektima i planovima, razgovaramo sa Nedom Ukraden!
((53 GODINE NA VRHU))

6. ZABAVA
Sinoć je na svoj 49. rođendan, objavio novu pesmu, obradu čuvenovog hita Dina Marlina "Pustite me"! A ovoga jutra Boban Rajović pevaće uživo u našem studiju!
((NOVI STARI HIT))​