Jutro - Četvrtak, 22. oktobar - Korona uzima maha širom Evrope: Da li Srbija iz crvene prelazi u još goru, ljubičastu zonu?

Dobro jutro Srbijo! U današnjoj emisiji gledaćete:

Da li Srbija iz crvene prelazi u još goru, ljubičastu zonu?, foto: Depositphotos/prostooleh
Da li Srbija iz crvene prelazi u još goru, ljubičastu zonu?, foto: Depositphotos/prostooleh
.

1. U FOKUSU
Dok čekamo hitnu sednicu kriznog štaba situacija je dramatična u celoj evropi, a zemlje regiona svakog dana beleže novi rekordan broj zaraženih. Da li ćemo do kraja godine dočekati najavljivane vakcine? Naš gost je dr Dragoslav Popović, stručnjak za imunizaciju u UNICEF-u. Pitaćemo ga i o vakcinama koje Torlak ponovo proizvodi i kako da razlikujemo bakterijsku upalu pluća od one koju izaziva korona.

2. PRELISTAVANJE
Jeste li se uželeli Skupštine? Znamo predsednika parlamenta, a ko će sedeti u novoj vladi, šta znači to što je koncentraciona i oročena, ali i koji su ciljevi i preprepreke pred njom razgovaramo sa Bojanom Klačarom, izvršnim direktorom Cesid-a.

3. SVI PRIČAJU O
Da li Srbija iz crvene prelazi u još goru, ljubičastu zonu? On predviđa da će se baš to dogoditi i to za svega nekoliko dana. Naš gost je prof. Petar Kočović. Objasniće i šta bi se dogodilo da svako od zaraženih zarazi još troje, a pitaćemo i kada predviđa kraj ovog talasa?

4. TEMA DANA
Šta znači kad predsednik države i najjača politička ličnost objavi rat mafiji i to navede kao jedan o ključnih prioriteta buduće vlade? O tome i bezbezbednosti svih nas razgovaramo sa dugogodišnjim novinarima hronike Darkom Jevtićem i Mladenom Radulovićem. ​

5. ZABAVA
On je glumac i pevač! Miljenik nežnijeg pola i naš gost ovog jutra! Sa Branislavom Tomaševićem pričamo o novoj pesmi i uspešnim karijerama koje paralelno vodi!

6. ZABAVA
Uvek vedar, pozitivan i spreman za razgovor, a i da otpeva dobru pesmu! Sa nama u studiju biće Dženan Lončarević!