Jutro - Petak, 28. avgust - Da li je povratak sa letovanja veliki ili potencijalni rizik za povećanje broja zaraženih koronom?

Dobro jutro Srbijo! U današnjoj emisiji gledaćete:

Da li je povratak sa letovanja veliki ili potencijalni rizik za povećanje broja zaraženih korona virusom?, foto: Depositphotos/volodymyr.martyn
Da li je povratak sa letovanja veliki ili potencijalni rizik za povećanje broja zaraženih korona virusom?, foto: Depositphotos/volodymyr.martyn
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Kako izgleda svadba u doba korone pokazali su organizatori proslava - performansom ispred Skupšine Srbije. To nije bio protest već apel i molba za spas jedne privredne grane, koju ne prepoznaju ni država, ni javnost. Kakve posledice trpe zbog epidemije? To pitamo Boška Bubanja, predstavnika Udruženja ivent industrije Srbije.
SVADBA U DOBA KORONE

PRELISTAVANJE
2. Crna Gora preti proterivanje sveđtenika SPC. Izbori u Ameici. Demokrate i Trampovi se "tuku" zbog Kosova. Veliko mešanje karata naprednjaka na lokalu. Seks-skandal trese filmsku industriju. I glumica Jelica Kovačević žrtva producenta manijaka. To su samo neki od naslova u današnjim novinama koje u prelistavanju komentarišemo sa Draganom Vujičičem.
UDARNE PRIČE

TEMA JUTRA
3. Teški i neprijatni razgovori u Briselu u okviru tehničkog dijaloga Beograda i Prištine Da li je još dug put do potpisivanja sveobuhvatnog i obavezujućeg sporazuma koji je sebi u zadatak dala EU? Šta će biti glavne teme razgovora 3. i 4. septembra u Vašingtona? To su pitanja za Nebojšu Čovića, bivšeg šefa Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju.
KOSOVSKI ČVOR

AKTUELNO
4. Posle više od dva meseca u Srbiji nema mrtvih od Kovida 19. Da li je povratak sa letovanja veliki ili potencijalni rizik za povećanje broja zaraženih korona virusom, hoće li sva deca koja su napuštala zemlju ići u karantin umesto u školu? To su samo neka od pitanja za prof. dr Dariju Kisić Tepavčević, zamenicu direktora Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".
RIZIK

SVI PRIČAJU O
5. Gradnja metroa u Beogradu počeće do kraja 2021. godine a Savski trg i spomenik Stefanu Nemanji biće gotovi do sredine novembra. Kako napreduju radovi, šta se još menja u našem gradu, da su vrtići spremni da prime svu decu čiji se roditelji ponovo vraćaju na posao? To su samo neka od pitanja za zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.
U SEDMOJ BRZINI

ZABAVA
6. Serija "Igra sudbine" obara sve rekorde gledanosti. Naš gost ovoga jutra je jedan od omiljenih junaka ove priče. Stiže nam glumac Vuk Saletović.
DEBELJKO​