Jutro - Subota, 15. avgust - U susret novoj školskoj godini! Koliko košta opremiti đaka prvaka?

U današnjem izdanju emisije gledaćete:

jutro na prvoj tv, foto: Prva TV
jutro na prvoj tv, foto: Prva TV
.

PRELISTAVANJE
Moguće je da oročimo mandat nove vlade do 2022. godine, kaže predsednik Vučić. O čemu će Beograd i Priština razgovarati 2. septembra u Vašingtonu? Crna Gora otvorila granice za građane Srbije. To su neke od naslovnih strana koje komentarišemo sa gradskim sekretarom za obrazovanje Slavkom Gakom. Pitamo ga i kako će funkcionisati vrtići u Beogradu od septembra.
VRTIĆI U DOBA KORONE

2. U FOKUSU
Na koje sve načine nesavesni vozači pokušavaju da prevare sistem ''oko sokolovo'' i da li je to uopšte moguće, pitamo Ranka Šekularca iz komunalne milicije.
UZALUDNI POKUŠAJI?

3. TEMA JUTRA
Punih pet meseci pevačica Tanja Savić pokušava da vrati svoje sinove koje je njen suprug odveo u Australiju. Ona tvrdi da su deca odvedena mimo njenog znanja i saglasnosti. U celu stvar uključilo se i ministarstvo spoljnih poslova koje je obećalo pomoć. Svoju emotivnu priču sa nama podeliće upravo pevačica Tanja Savić, a ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, objasniće koliko su takvi slučajevi komplikovani za rešavanje.
AGONIJA

4. AKTUELNO
Đačke torbe iz godine u godinu postaju sve teže. Prosečna težina koju prvak nosi na leđima je oko 5 kilograma. Da li je to previše za decu čije su kičme još u razvoju i koliko zapravo košta opremiti đaka prvaka? Na ta pitanja odgovore daju Gordana Plemić, direktora Udruženja ''Roditelj'', dr Marko Bogosavljević, ortoped u Institutu za majku i dete i Dragan Tucaković, direktor Tehničke škole u Užicu.
TERET

5. ZABAVA 1
“Svaki čovek može biti otac, a samo retki mogu biti tate”, poruka je komične porodične serije pod nazivom “Tate“. Snimanje druge sezone je uveliko u toku. Uživo smo na setu snimanja serije odakle nam se javlja jedan od tata glumac, Andrej Šepetkovski.
NASTAVAK

6. SVI PRIČAJU O...
Ženska teniska sezona nastavljena je turnirima u Italiji i Americi. Ni na jednom od ta dva nije bilo srpskih predstavnica. Hoće li ih biti na nekom od predstojećih masters turniria i grend slemova ili je ova sezona za njih već završena. To pitamo našu teniserku Olgu Danilović.
IGRATI ILI NE IGRATI?

7. ZABAVA 2
I za kraj u goste nam dolaze momci iz ''Kao kao'' benda, slušamo ih uživo ovog jutra.
''DUGO TE NEMA''​