Jutro - Nedelja, 2. avgust - Korona se ne ponaša onako kako su mnogi predvideli: Da li nam je pred vratima velika kriza?

Dobro jutro Srbijo! U današnjem Jutru gledaćete:

Da li nam je pred vratima velika kriza?, foto: Depositphotos/volodymyr.martyn
Da li nam je pred vratima velika kriza?, foto: Depositphotos/volodymyr.martyn
.

1. PRELISTAVANJE
Prva sednica novog saziva parlamenta zakazana za sutra. Narodni poslanici biraju predsednika i potpredsednika skupštine. Vakcinacija protiv kovida u Rusiji počinje u oktobru. Kako će srpska ekonomija preživeti epidemiju korone i šta krije arhiva SANU-a o atentatu na Antu Pavelića? To su neki od naslova dnevne štampe koju prelistavamo sa novinarom Jakšom Šćekićem.
CENTRALNE TEME

2. SPORT
Večiti rivali uspešno počeli početak nove domaće fudbalske lige. Crvena Zvezda ubedljiva protiv Novog Pazara. Partizan preokretom slavio u Kruševcu. Detaljnije u sportskom pregledu od našeg Miloša Šaranovića.
START

3. TEMA JUTRA
Na početku pandemije, panično smo pravili zalihe hrane, u strahu da nećemo imati šta da jedemo. Ubrzo smo videli da za tim nema potrebe. Ipak, korona se ne ponaša onako kako su mnogi predvideli, pa nam je pred vratima velika kriza. Da li će biti dovoljno hrane za sve? Gost Jutra, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.
HRANA I KORONA

4. AKTUELNO
Kako su epidemiološke mere popustile, ljudi su se prvo vratili vežbanju i provodu. Ali, upravo su teretane i klubovi prvi bili na udaru kritika zbog novog širenja zaraze. Kako pomiriti potrebu da nastavimo sa normalnim životom, a opet da ne ugrozimo svoje i zdravlje nekog drugog, pitamo gosta iz fitnes saveza i ugostitelja.
ŽIVOT NA IVICI

5. SVI PRIČAJU O...
Serija ''Igra sudbine'' nastavlja da obara rekordne gledanosti. Jedan od glavnih likova Stevan Piale nedavno je postao otac. A serija ''Tate'' dobila je novog tatu. O kome se radi saznaćete ekskluzivno u našem programu.
NOVE TATE

6. ZABAVA
I za kraj razgovaramo sa jednim od naših najpopularnijih pevača koji će nam predstaviti svoju novu pesmu i spot. Dženan Lončarević je naš gost.
''SVE MOJE LJUBAVI''​