Jutro - Utorak, 16. jun - STVARNO U SRBIJI - Nova akcija PKS: Po čemu se razlikuje od nekadašnje „kupujmo domaće“?

Dobro jutro Srbijo! Unaredna ;etiri sata gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Rampa umesto dobrodišlice. Nekoliko stotina srpskih turista juče je bilo zaglavljeno na grčkoj granici. Kasno sinoć Atina je za državljane naše zemlje otvorila granice. Da li je ovo i konačna odluka grčke vlade? Da li će turisti biti obeštećeni? To pitamo Zorana Arsenovića, predsednika UO Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije.
NEIZVESNO

PRELISTAVANJE
2. Specijalni predstavnik EU Miroslav Lajčak zbog otkazanog leta nije stigao u Prištinu, ali je zato Ričard Grenel najavio susret predstavnika Beograda i Prištine 27. juna u Beloj kući u Vašingtonu. Da li je kosovsko pitanje teren na kojem velike sile sada odmeravaju snage i lome koplja? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Suzanom Grubješić i Nebojšom Čovićem
KOSOVSKI ČVOR

SPORT
3. Liga šampiona se vraća 7. avgusta revanš utakmicama osmine finala. Posle toga sledi 12 dana završnog turnira u Lisabonu i veliko finale 23. avgusta
PAKLENI RITAM

TEMA JUTRA
4. „Stvarno u Srbiji“ to je akcija Privredne komore čiji je cilj da promoviše najbolje i najkvalitetnije proizvode. Po čemu se ova akcija razlikuje od nekadašnje „kupujmo domaće“? To pitamo Marka Čadeža, predsednika PKS.
ČUVARKUĆA

AKTUELNO
5. Smanjuje se broj zaraženih od korona virusa u Srbiji. Stručnjaci tvrde da je sve pod kontrolom i da 80 odsto obolelih nema simptome. Ima li istine u tvrdnji američkih epidemiologa da je korona virus mutirao? O tome razgovaramo dr Vericim Jovanović, direktorkom Batuta.
KOVID 19

SVI PRIČAJU O
6. Mjuzikl "Mama Mia" svečano otvara letnju pozorišnu sezonu na Tašmajdanu. Da li će predstava pretrpeti neke izmene zbog novog prostora pitamo glumce Milenu Živanović i Žarka Stepanova.
25. I 26. JUN

ZABAVA
7. I za kraj u goste nam stiže Snežana Đurišić i uživo peva svoju novu pesmu "Nemir i mir".
SUZE I LED​