Jutro - Nedelja, 14. jun - Šta sve morate znati pre odlaska na letovanje u Grčku?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

1. PRELISTAVANJE
Kako su političari komunicirali sa biračima u kampanji, u kojoj gotovo da nije bilo predizbornih skupova. Kako su izveštavali mediji, kakav je domet predizbornih spotova? Šta je važnije biračima, sadržaj ili forma? O tome u pregledu štampe razgovaramo sa Stankom Crnobrnjom i Dejanom Vukom Stankovićem.

2. AKTUELNO
Prvi srpski turisti na odmor u Grčku kreću sutra. U tu zemlju moći će bez testa na korona virus i bez karantina. Ali, kako do egejske obale dok su granice Severne Makedonije zatvorene? Koji su alterenativni putni pravci i šta je potrebno da znamo pre nego što krenemo na put?

3. TEMA JUTRA
Za deset dana u Moskvi se održava Parada pobede. Na poziv Vladimira Putina, paradi će prisustvovati srpski predsednik Aleksandar Vučić. Nakoliko dana ranije u Beograd stiže Sergej Lavrov. Šta donose ti susreti i šta Moskvu zabrinjava kada je reč o Kosovu i Metohiji? Gost jutarnjeg progrma je ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko.

4. KO JE U PRAVU
Za sedam dana u Srbiji se održavaju republički, pokrajinski i lokalni izbori. Šta nude biračima, po čemu se razlikuju i ima li u srpskoj politici ideologije ili se te razlike brišu zarad političkih interesa to pitamo Čedomira Jovanovića i Miloša Jovanovića.

5. SVI PRIČAJU O...
U Beogradu se nastavlja teniski spektakl Adrija tur. Uprkos naporima i želji organizatora, mečevi se neće igrati u Crnoj Gori. O tome razgovaramo sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem.

7. MOJ PUT
Posle 8 godina oprostio se od kluba u kome se kalio kao trener. Njegovom oproštaju prisustvovali su NBA zvezda i prvi teniser sveta. Kako je izgledao njegov životni put od odličnog košarkaša do uspešnog trenera, otkriva nam Dejan Milojević.