Jutro - Sreda, 20. maj - Testiranje na koronu u Srbiji košta 6.000 RSD. Za koje destinacije će nam biti neophodan negativan nalaz?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Za koje destinacije će nam biti neophodan negativan nalaz?, foto: Depositphotos/06photo
Za koje destinacije će nam biti neophodan negativan nalaz?, foto: Depositphotos/06photo
.

NE LJUTI SE ČOVEĆE
1. Testiranje na korona virus u Srbiji košta 6.000 dinara. Za koje destinacije će nam biti neophodan negativan nalaz pitamo Aleksandra Seničića, direktora Jute.
KORONA ODMOR

PRELISTAVANJE
2. Crna Gora sutra obeležava 14 godina nezavisnosti. I dalje je podeljena na Srbe i Crnogorce. Milo Đukanović najavio formiranje crnogorske crkve na srpskim svetinjama. Posle sastanka Vučića i patrijarha Irineja Srbija šalje odgovor Đukanoviću. O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Suzanom Grubješić i Aleksandrom Rakovićem.
TENZIJE RASTU

SPORT
3. Veliko srce jednog od najboljih fudbalera današnjice. Kristijano Ronaldo donirao je svoj dres za aukciju, na kojoj će biti prikupljena sredstva za lečenje desetomesečne devojčice iz Beograda Sofije Markuljević.
VELIKI IGRAČ, VELIKI ČOVEK

TEMA JUTRA
4. Zbog korona virusa milioni ljudi su ostali bez posla širom sveta. Kompanija "Uber" je video porukom za tri munuta otpustila 3.500 ljudi. U našoj zemlji nije bilo takvih slučajeva. U čemu je tajna? To pitamo direktora Nacionalne službe za zapošljavanje Zorana Martinovića.
TRŽIŠTE RADA

KO JE U PRAVU
5. Nema ekonomskog napretka i demokratizacije bez suštinski izmenjene unutrašnje organizacije naše zemlje. To je poruka lidera Ujedinjene demokratske Srbije. Šta bi nam donela decentralizacija, treba li vratiti ingerencije Vojvodini, koji bi još regioni trebalo da dobiju široka ovlašćenja i svoju kasu, da li će novi saziv u parlamentu slušati glasove sa lokala? O tome razgovaramo sa Dragomirom Anđelkovićem i Bojanom Kostreš.
PREDIZBORNA OBEĆANJA

SVI PRIČAJU O
6. Uspeh naših naučnika. Stručnjaci sa Hemijskog fakulteta razvili prvi protein za domaći test na antitela na koronu. Kako funkcioniše test za detekciju antitela u krvi pitamo prof. dr Tanju Ćirković Veličković.
SARS-KOV-2

ZABAVA
7. Između gledanja serije "Senke nad Balkanom" i čekanja da nova snimanja počnu Danilo Tomasović je pronašao mir u druženju sa životinjama. Glumac Petar Strugar je naš gost.
DETOKS ​