Jutro - Četvrtak, 16. april - Država i crkva postigle dogovor: Hoće li nas vera u nevolji zbližiti ili udaljiti?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Hoće li nas vera u nevolji zbližiti ili udaljiti?, foto: Depositphotos/kiriak09
Hoće li nas vera u nevolji zbližiti ili udaljiti?, foto: Depositphotos/kiriak09
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Opasnost vreba iz trave: kako da zaštitimo kućne ljubimce od buva i krpelja? Kako da ih hranimo u vreme izolacije? To pitamo veterinara dr Darka Drobnjaka.
OPREZ

PRELISTAVANJE
2. Država i crkva postigle dogovor. Zbog pandemije korona virusa uskršnje liturgije u praznim hramovima, vernici u svojim domovima. Hoće li nas vera u nevolji zbližiti ili udaljiti? Kako će svet izgledati posle korone? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa prof. dr Vladimirom Vuletićem.
VERA U DOBA KORONE

SPORT
3. Najbolji teniser sveta Novak Đoković dao je veliku donaciju gradu Bergamu koji je pretrpeo ogromne gubitke od početka pandemije u Italiji.
VELIKO SRCE

TEMA JUTRA
4. Polovina državnih službenika u vreme pandemije korona virusa radi od kuće. Ko u loklanoj samoupravi i državnoj upravi radi, ko ne radi i sa kakvim se problemima suočava? To pitamo ministra Branka Ružića.
ORGANIZACIJA

AKTUELNO
5. Amerika privremeno obustavlja finansiranje Svetske zdravstvene organizacije. Šta je naljutilo Trampa, zašto je SZO tek 11. marta proglasila pandemiju i može li nauka da obuzda virus koji je do sada odneo više od 130 hiljada života? To pitamo Marijana Ivanušu, direktora Kancelarije SZO u Srbiji.
ZABRINUTOST

SVI PRIČAJU O
6. U zdravom telu je zdrav i duh. Zato i danas vežbamo zajedno kod kuće.
#OSTANIKODKUĆE

ZABAVA
7. On i u karantinu radi. Snimio je pesmu "Kiša" u dve verzije. Premijera jedne je u našem programu, a naš specijalni izveštač iz Splita je autor Tonči Huljić.
"RAIN"​