Jutro - Petak, 27. mart - Za prekršioce samoizolacije nema milosti: Suđenje će se obavljati putem Skajpa

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Prvo suđenje prekoskajpa zakazano je za danas u Dimitrovgradu, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
Prvo suđenje prekoskajpa zakazano je za danas u Dimitrovgradu, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1.Veliki broj stomatoloških ordinacija u Srbiji ne radi, ali Stomatološki fakultet radi. Primaju se samo hitni slučajevi. Šta je u doba korone hitan slučaj? To pitamo prof. dr Aleksu Markovića, dekana Stomatološkog fakulteta.
VANREDNO STANJE

PRELISTAVANJE
2. Pola miliona ljudi u svetu je obolelo, a više od 22.000 izgubilo bitku sa koronom. Državljani Srbije, koji su se vratili iz inostranstva su u samoizolaciji. Među njima je i naš kolega Dejan Pantelić. Pitamo ga kako provodi dane u svoja četiri zida.
KARANTIN

SPORT
3. Solidarnost u doba korone. Četiri najbogatija nemačka kluba odriču se više od 20 miliona evra kako bi spasili ostale klubove u Bundesligi. Naš fudbaler Neven Subotić i fudbaleri Berlina odrekli su se plata i tako sačuvali klub..
RUKA SPASA RIVALIMA

TEMA JUTRA
4. Nedopustive su poruke na društvenim mrežama u kojima se vređaju stari i oboleli od korone. Kako se prema najranjivijima odnosimo u vreme vanrednog stanja i izolacije? I koje pritužbe stižu na adresu poverenice za zaštitu ravnopravnosti pitamo Brankicu Janković.
STIGMATIZACIJA

AKTUELNO
5. Za prekršioce samoizolacije nema milosti. Suđenje će se obavljati putem Skajpa. Prvo je zakazano za danas u Dimitrovgradu. Kako će to izgledati i protiv koliko osoba se trenutno vodi krivični postupak?
VIRTUELNA SUDNICA

SVI PRIČAJU O
6. Zdravlje nam je na prvom mestu. Zato i danas vežbamo zajedno da očuvamo i telo i duh ali i dobro raspoloženje.
MOŽE I KOD KUĆE

ZABAVA
7. Naš specijalni izveštač iz Prijepolja je Dženan Lončarević koji nas pesmom poziva na disciplinu.
"OSTANI KOD KUĆE SADA"​