Jutro - Nedelja, 23. februar - Specijalni gost: predsednik Srbije Aleksandar Vučić

U nedelju, 23. februara, gledaćete:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, foto: FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ bk
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, foto: FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ bk
.

PRELISTAVANJE
Najvažnije teme o kojima pišu dnevne novine, u pregledu štampe, komentariše Nebojša Čović.

U FOKUSU
Da li je moguće da će već sledeće godine rak postati bolest sa kojom se živi? Koliko je teško dokazati da je bombardovanje uticalo na porast malignih oboljenja u Srbiji? Šta još mora da se uradi da bi pacijenti u Srbiji imali dobre uslove za lečenje? Kako zaustaviti odlazak lekara i medicinskih sestara? Kome pomaže fondacija koja nosi njeno ime? O svemu tome razgovaramo sa dr Danicom Grujičić.

AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, specijalni gost Jutra Prve tv, od 9:15. Odgovaraće na sva aktuelna pitanja: od sitauacije na Kosovu i Metohiji, preko najnovijih dešavanja u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, do toga, sa kim će u koaliciji, Srpska napredna stranka izaći na predstojeće izbore.

SVI PRIČAJU O...

Neprolazna lepota i večita mladost ideal je mnogih i žena i muškaraca. U brisanje tragova godina na licu i telu, odavno se uključila medicina. Botoks, fileri, hijaluron, mezoterapija... samo su neki od tretmana podmlađivanja. Brojni su i primeri neproverenih, pa i opasnih metoda i kod nas i u svetu. Šta se prepuručuje a šta ne, šta je važno da znamo da bismo što duže ostali, pre svega zdravi ali i mladoliki i zadovoljni sbojim izgledom, koje su procedure bezbedne a koje mogu da renu po zlu i od čega to zavisi? To će nam reći dr Jasmina Lalošević, specijalista antiejdžing medicine.

MOJ PUT

Njeno drugo ime je Ekskluziva. Žena koja je u novinarstvu postavila visoke standarde, za mnoge i danas nedostižne. Na njena pitanja odgovarale su mnoge poznate svetske i domaće ličnosti: Indira Gandi, Sofija Loren, Dejvid Rokfeler, Jovanka Broz, Šimon Peres, Markes, Danilo Kiš... Dok gledamo neke od fotografija koje su obeležile njenu karijeru, svoju životnu priču sa nama podeliće Mira Adanja Polak, ona je moja gošća.

ZABAVA

Dugo očekivana premijera filma ''Hotel Beograd'' biće održana 12. marta. Zbog čega film u srpsko - ruskoj koprodukciji izaziva veliku pažnju otkrivaju nam jedni od glavnih glumaca filma Jelisaveta Orašanin Teodosić i Miodrag Radonjić.​