Jutro - Sreda, 19. februar - Gošća: Jelena Đoković

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

foto: Prva.rs
foto: Prva.rs
.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. Kinezi su odlučili da korona virus pobede muzikom i plesom. Da li muzika zaražene vodi ka ozdravljenju i koliko prija ljudskim organima? To pitamo prof. dr Predraga Mitrovića, internistu kardiologa.
TERAPIJA MUZIKOM

PRELISTAVANJE
2. Nova mapa Evrope. Viktor Orban pravi savez u centralnoj Evropi u kojoj vidi i Srbiju. Hoćeli se Nemačka i Francusla složiti sa predlogom Mađarske? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Natašom Dragojlović i Filipom Rodićem.
PREKRAJANJE

SPORT
3. Sebi je poželeo najbolju sezonu u karijeri i medalju na Olimpijskim igrama. Šta je rekao o rekordima i odnosu sa Nadalom i Federerom zna Nina Kolundžija.
BROJ 1

TEMA JUTRA
4. "Aleksandar Vučić - Za našu decu" to je lista sa kojom naprednjaci izlaze na izbore. Očekuju da osvoje najmanje 48,2 odsto glasova. Kakva će izlaznost biti uspeh ili neuspeh za vladajuću koaliciju, ko iz dela opozicije veruje u bojkot, a ko se i zašto u Savezu za Srbiju tome protivi? To su pitanja za Milana Božića i Žarka Koraća.
PREDIZBORNA RAČUNICA

KO JE U PRAVU
5. Jednu našu sugrađanku vožnja gradskim prevozom od Mirijeva do centra grada koštala je više od hiljadu dinara. Da li je u pitanju greška putnice ili aparata Bus Plus?
VALIDATOR

SVI PRIČAJU O
6. Magazin "Original" i Fondacija Novak Đoković savetuju mlade kako da usavrše svoje veštine. Kako napisati biografiju, šta istaći tokom prvog razgovora za posao, kako ostaviti najbolji utisak? To zna Jelena Đoković ona je naša gošća.
ORIGINALNI RAZGOVORI

ZABAVA
7. I jutjuberi žele na Eurosong. Andrija Jo sa pesmom "Oči Meduze" u trci za pobedu na Beoviziji. I on je naš gost
BROJ 6.​