Jutro - Subota, 1. februar - Koje su bile najvažnije raskrsnice na putu glumice Mirjane Karanović?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

PRELISTAVANJE
Tačno u ponoć, Velika Britanija napustila je evropsku porodicu kojoj je pripadala 47 godina. Hoće li Srbija biti prva koja će u nju ući posle istorijskog razlaza? Kako se tumače poruke šefa evropske diplomatije, da je Amerika moćna, ali ne može da ponudi Prištini stolicu u UN? O tim i drugim temama iz štampe razgovaramo sa Ljiljanom Smajlović i Veljkom Lalićem.

KO JE U PRAVU?
Udruženje 1 od 5 miliona izlazi na izbore. Ta vest izazvala je brojna nagađanja i žučnu polemiku u medijima i na društvenim mrežama? Šta je ili ko, motivisao studente da donesu neočekivanu odluku? Kome i zašto ta odluka smeta? Ko je prekršio sporazum sa narodom? Šta će jedni posle izbora, a drugi posle bojkota? Naši gosti su Valentina Reković iz Udruženja 1od 5 miliona i Pavle Grbović iz Pokreta slobodnih građana.

TEMA JUTRA
Crnogorska policija juče je uhapsila 16 osoba, među kojima je i majka jednog od lidera Demokratskog fronta, Milana Kneževića. Na podgoričkom aerodromu uhapšen je i predsednik Prave Crne Gore, Marko Milačić. O situaciji u Crnoj Gori i mogućim posledicama govorimo u temi jutra sa Andrijom Mandićem. Iz Podgorice nam se uključuje Milan Knežević.

SVI PRIČAJU O...
Na ponudu Telekoma da svi njegovi operateri besplatno emituju televiziju N1, Junajted medija odgovorila prekidom pregovora. U čemu je, zapravo, spor? O tome razgovaramo sa Vladimirom Lučićem.

MOJ PUT
U svet glume zakoračila je slučajno sa 15 godina. Slučajano je dobila i prvu filmsku ulogu koja će je odvesti u sam vrh domaće kinematografije. Kakav je bio životni put jedne od najvećih srpskih i jugoslovenskih glumica? Koje su bile najvažnije raskrsnice na tom putu? Mirjana Karanović je naša gošća.

ZABAVA
Za njih “Nema ljubavi u klubu” i “Đuskanje im ne pomaže”, međutim “Euforija" im donosi brojne nagrade. Bend Buč Kesidi stiže u naš studio.