Jutro - Nedelja, 26. januar - Koliko su opasni mutirani virusi koje prenose divlje životinje?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

PRELISTAVANJE
Najvažnije teme o kojima pišu dnevne novine komentarišu Zoran Anđelković, osnivač S media tima i Aleksandar Apostolovski, novinar Politike.

TEMA NEDELJE
Može li specijalni Trampov izaslanik da oživi dijalog Beograda i Prištine? Šta bi mogla da bude taktika Bele kuće uoči američkih predsedničkih izbora? Koliko je daleko dogovor sa Prištinom?

KO JE U PRAVU
Izvor zaraze koronavirusom najverovatnije je meso kobre ili slepog miša, sa pijace u Vuhanu, na kojoj se, prodaju i drugi reptili, ptice, miševi i majmuni. Šta sve ljudi jedu u Aziji, Africi ali i u nekim evropskim zemljama? Koliko bi novih zaraza moglo da donese pomeranje tih granica i koliko su opasni mutirani virusi koje prenose divlje životinje?

SVI PRIČAJU O...
Koliko je štetno zračenje uređaja koje svi imamo u kući? Da li je tačno da osim mobilnih telofona i računara, štetno dejstvo imaju i fen za kosu, mikser, toster, ventilator, sat, pa čak i jastuk? Šta je najopasnije i možemo li da se zaštitimo?

MOJ PUT
Maštao je da postane odbojkaš, slučajno završio u glumi, a prvi put na filmu zaigrao je kao fudbaler. O svom životu, karijeri, usponima i padovima govori glumac Petar Strugar, on je naš gost.

ZABAVA
Počela prodaja ulaznica za 48. FEST. Gotovo 100 premijernih naslova biće prikazano na najvećoj filmskoj smotri u Srbiji. Koje filmove obavezno morate pogledati i ko su favoriti za prestižne nagrade otkrivaju nam Ivan Karl i Miloš Đukelić.