Jutro - Petak, 27. decembar - Stara planina obara rekorde. Čime ovaj planinski biser privlači goste?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. Društvene mreže gore zbog otmice male Monike. Građani traže najoštriju kaznu. Kako se višestruki silovatelj našao na slobodi, koje se mere bezbednosti primenjuju kada takvi monstrumi izađu iz zatvora? To pitamo dr Zorana Đurića, sudskog veštaka i neuropsihijatra.
POREMEĆAJ LIČNOSTI

PRELISTAVANJE
2. Za Malčanskim berberinom traga žandarmerija, policija sa psima uz pomoć najsavremenije tehnike i dronova. O otmici koja je potresla celu Srbiju u prelistavanju štampe razgovaramo sa Brankom Đurićem, novinarom Romske redakcije Radio Beograda i Borisom Vukovićem, odgovornim urednikom "Srpskog telegrafa"
OSMI DAN

TEMA JUTRA
3. Pre sedam dana dvanaestogodišnja Monika je ujutro krenula u školu i nije se vratila. Majka je posumnjala da je oteta. Zašto škola odmah nije obavestila roditelje da devojčica nije stigla na nastavu? Kakva je situacja u regionu i koje su kazne za silovatelje?
NESTANAK DECE

KO JE U PRAVU
4. Svi traže hemijsku kastraciju za pedofile zbog "malčanskog berberina". Ona je odobrena u Argentini, Americi, Rusiji, Indiji, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Portugaliji. Da li takav propis treba doneti i u Srbiji i kako zaštititi decu da ne postanu žrtve pedofila?
BEZ MILOSTI

SPORT
5. Murinjo šokira napadačkim fudbalom. Ibrahimović ponovo u Milanu. Sve o fudbalu zna naša Nina Kolundžija
FUDBALSKE ČAROLIJE

SVI PRIČAJU O
6. Stara planina obara rekorde. To je turistička destinacija sa najvećim rastom broja noćenja i posetilaca. Čime ovaj planinski biser privlači goste, šta je novo u ponudi i koji su planovi? To pitamo direktora Gorana Karadžića
USPEH

ZABAVA
7. Miks ljubavi, afro, rege i rok muzike čeka vas u novogodišnjoj noći u Sava centru. Šta će vam poželeti u ponoć otkriće nam muzičar Igor Vince. On je naš gost + IT TON
"OTMENO"​