Jutro - Utorak, 26. novembar - U Srbiji ove godine stradalo 28 žena u porodičnom nasilju: Ko je kriv?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Zakon o bezbednosti saobraćaja je jasan. Žuti - svetleći prsluk mora da ima svaki vlasnik automobila. Važi li to i za motocikliste, bicikliste i pešake? To pitamo profesora Krstu Lipovca.
PRSLUK GLAVU ČUVA

PRELISTAVANJE
2. Šta čitaju, a šta pišu novinari, a šta pisci? Da li je njihovo pisanje beg od realnosti ili u njoj pronalaze inspiraciju? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Vedranom Rudan i Vanjom Bulićem.
BESTSELER

SPORT
3. Evropski velikan u Beogradu. Fudbaleri Crvene zvezde večeras dočekuju Bajern iz Minhena. Kakve su šanse za pobedu zna naša Nina Kolundžija.
LIGA ŠAMPIONA

TEMA JUTRA
4. U Srbiji je u ovoj godini u porodičnom nasilju stradalo 28 žena. Zašto je borba protiv te vrste nasilja neefikasna? Ko je zatajio, a ko olako shvatio reakcije partnera?
PORAŽAVAJUĆA STATISTIKA

KO JE U PRAVU
5. Deklaraciju o političkoj nezavisnosti i vojnoj neutralnosti Skupština Srbije usvojiće na Sretenje. Da li takav stav može nešto promeniti u spoljnoj i unutrašnjoj politici Srbije? Kako biti vojno neutralan u NATO okruženju?
"IZMEĐU DVE VATRE"

SVI PRIČAJU O
6. Napisao je knjigu o Džoniju Štuliću i izazvao pravu buru na društvenim mrežama. Negoduje i Džoni ali i njegovi najvatreniji fanovi. Zašto? To pitamo autora Ivana Ivačkovića.
"IZMEĐU KRAJNOSTI"

ZABAVA
7. U goste nam stižu i prvi pobednik onlajn muzičkog takmičenja Predrag Simić i njegova mentorka Sara Jo. Čućete i kako pevaju uživo.
"DISCOVERED BY COKE" ​