Jutro - Sreda, 20. novembar - Sa nalazišta u zatvor: Kome pripada "blago" ako ga nađemo u svom dvorištu?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledćete:

Ko sve kopa blago po Srbiji?, foto: Depositphotos/chasbrutlag
Ko sve kopa blago po Srbiji?, foto: Depositphotos/chasbrutlag
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1.Osmi Međunarodni sajam sporta u Beogradu od 22. do 24 novembra. Koliko se dece u Srbiji bavi sportom, da li je u zdravom telu zdrav i duh pitamo ministra Vanju Udovičića.
ZEMLJA MEDALJA

PRELISTAVANJE
2. Planeta na kojoj živimo postala je bojno polje od Hong Konga do Bolivije. Da li je "hladni rat" dobio samo drugi oblik i zašto "dobre" vesti ne mogu da zamene one "loše"? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Darkom Trifunovićem i Duškom Vukajlovićem.
BORBA ZA UTICAJ

TEMA JUTRA
3. Srbija decenijama odoleva izgradnji nuklearke, ali ih u okruženju i te kako ima. Može li se ponoviti havarija poput Černobilja i kako se skladišti nuklerani otpad?
SIGURNOST?

KO JE U PRAVU
4. Metal detektori došli su im glave. Trinaestoro uhapšenih zbog krađe i prodaje starog rimskog novca koji se smatra kulturnim dobrom naše zemlje. Ko sve kopa blago po Srbiji, jesu li nam arheološka nalazišta adekvatno zaštićena i kome pripada stari novac ako ga nađemo u svom dvorištu?
SA NALAZIŠTA U ZATVOR

SVI PRIČAJU O
5. Drugi Simpozijum estetske medicine u Beogradu. Koje su nove tehnike podmlađivanja i možemo li "lepši i mlađi" dočekati stotu pitamo dr Željku Cabunac.
DIKTAT INSTAGRAMA

ZABAVA
6. Prestava "Beli bubrezi" 29. novembra premijerno u Ateljeu 212. Kako izgleda priča o ženama iz ženskog ugla otkriće nam naše gošće Isidora Goncić i Marija Jelić.
BALKANSKA PRIČA​