Jutro - Subota, 19. oktobar - Ko je u pravu Kika Đukić ili Baka Prase?

O njihovom sukobu bruji internet zajednica.

.

TEMA JUTRA

Posle deset godina ruski premijer Dmitrij Medvedev, stiže u Beograd. U koferu nosi stranicu Miroslavljevog jevanđelja. Šta još donosi u Srbiju? Kakav bi mogao da bude odgovor Rusije na američku diplomatsku ofanzivu u u vezi sa Kosovom i Metohijom? Mogu li ekonoski odnosi dve zemlje da uhvate korak sa političkim? Kakva još pojačanja srpskoj vojsci stižu iz Moskve?

 

KO JE U PRAVU?

Da li bi sukob poznatih jutjubera, o kome bruji internet zajednica u Srbiji, mogao da preraste u fizički obračun njihovih pratilaca? Ko je u pravu, koji jutjuberi loše utiču na mlade, da li su svesni posledica njihovih međusobnih uvreda i psovki? To će nam reći Kristina Kika Đukić i Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase.

SVI PRIČAJU O:

Od “Karnevala cveća” u Beloj Crkvi, do “Maslinijade” u Baru – na tom pravcu, a izvan klasičnih priča o turističkoj ponudi, govorimo o tome šta privlači turiste na brojne manifestacije kojih je, samo u Srbiji oko dve hiljade godišnje. Ima li region zajednički turistički proizvod? Kako spojiti more, planinu i ravnicu u jedan paket?

MOJ PUT

Dejan Tomašević o tome kako je umesto fudbalera, postao košarkaš, igri pod sankcijama, košarci danas, o onome šta mu je donela, a šta uskratila košarka, šta ga danas motiviše.....

ZABAVA

Posle velikog spektakla na Bir festu, Rok opera ponovo pred beogradskom publikom, ovog puta u centru Sava. Gosti su Matija Zanata i Vladan Paja Vučković.

PRELISTAVANJE

Najvažnije teme sa naslovnih strana dnevnih novina, komentarišu novinari, Ratko Femić iz Kurira i Aleksandar Apostolovski iz Politike.