Jutro - Nedelja, 13. oktobar - Da li je moguće odložiti redovne izbore?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

TEMA NEDELJE

Da li je moguće odložiti redovne izbore? Koliki je pomak napravljen u poslednjih nekoliko meseci kada je reč o izbornim uslovima? Da li bojkot može da utiče na legitimitet izbora? U temi nedelje govore profesor FPN-a Milan Jovanović i programski direktor Crte Raša Nedeljkov.

KO JE U PRAVU?

Direktoru Zvezde zabranjen ulazak u Crnu Goru, blokada za srpske fudbalere na Jarinju. Zašto je sport i dalje talac politike u regionu i zašto je utisak da su samo srpski sportiski na udaru nesportskih blokada i faulova. O tome sa Nebojšom Čovićem i Vladimirom Stankovićem.

SVI PRIČAJU O:

Jednostavna metoda ulepšavanja kruži internetom. Sve što treba da uradite jeste da super lepkom zalepite vrh usne za nausnicu. Šta smo sve spremni da uradimo zarad lepote i koje su zamke jeftinog i instant podmladjivana? O tome govore Kristina Davidović, estetski hirurg i dr Jovan Marić, psihijatar.

MOJ PUT

Dobro je kada je operacija dosadna, ne valja kada postane zanimljivo". Tako kaže profesor dr Svetozar Putnik, rukovodilac Kardiohirurgije u KCS. Pričaće i o prvoj operaciji, studenstkim danima, porodici i o toma kako je postao omiljeni profesor medju studentima Medicinskog fakulteta u Beogradu.

ZABAVA

Novu sezonu BITEF teatra otvorila je plesna predstava ''Gradovi kojih više nema.'' Zašto komad svetske poznate koreografkinje Konstance Makras izaziva toliku pažnju javnosti otkrivaju nam Marija Bergam i Jelena Kajgo.

PREGLED ŠTAMPE:

Najvažnije teme o kojima pišu dnevne novine komentarišu,​ prof. Vladimir Vuletić, sociolog i Bojan Bilbija, urednik u listu Politika.