Jutro - Nedelja, 29. septembar - Svi pričaju o jutjuberima! Kako se postaje jutjuber i zašto su oni najpopularniji među mladima?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Kako se postaje jutjuber?, foto: Depositphotos/HayDmitriy
Kako se postaje jutjuber?, foto: Depositphotos/HayDmitriy
.

- Najvažnije teme o kojima pišu novine komentarišu Filip Rodić, urednik u "Pečatu" i Vladan Samardžić, urednik u "Večernjim novostima".

- Uoči večerašnjeg odbojkaškog finala na Prvenstvu Evrope u Parizu, u temi emisije, o šansama našeg tima, govori nekadašnji kapiten reprezentacije Jugoslavije i odbojkaški trener, Željko Tanasković. Kako smo pobedili Francuze, šta da očekujemo od Slovenaca?

- Kako su i zašto betonske kocke postale prestonička tema broj jedan, među građanima, ali i u verbalnim duelima vlasti i opozicije, ne samo u Beogradu? Kada će biti završeni mnogi započeti radovi, zašto su neki rokovi probijeni, koliko sve to košta i koji su prioriteti gradske vlasti u sledećim mesecima? Gost Jutra je, Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.

- Neki od njih zaradjuju i po više hiljada evra mesečno. Svi pričaju o jutjuberima! Kako se postaje jutjuber, zašto su upravo oni najpopularniji među mladima u Srbiji i kako taj fenomen objašnjavaju stručnjaci? Gosti su upravo oni, jutjuberi: Lea Stanković, Sara Stanković i Andrija Jović. O uticaju društvenih mreža govori sociolog Dalibor Petrović.

- Kad žrtva vršnjačkog nasilja postane najnastavnik! O svom putu govori Borko Petrović nastavnik engleskog jezika u paraćinskoj OŠ „Stevan Jakovljević“ koji je, godinama, kao mlađi osnovac, trpeo udarce starijih đaka – uzvratio nije nikad​. Danas je proglašen najnastavnikom i najboljim edukatorom Srbije.

- Uroš Djurić, član žirija "Tvoje lice zvuči poznato", otkriva samo neke detalje koje ćemo uskoro gledati u novoj sezoni najgledanijeg šou programa.