Jutro - Petak, 31. avgust - Da li je došlo vreme da se kozmetički preparati prave i od majčinog mleka? Šta na to kažu farmaceuti?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

1. ČOVEČE NE LJUTI SE
Bajern, Totenhem i Olimpijakos. To su protivnici Crvene Zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona. O jučerašnjem žrebu u Monte Karlu, šansama Zvezde, ali i uspehu Partizana, govori legenda crveno-belih Dušan Dule Savić.
VELIKANI NA MARAKANI

2.PRELISTAVANJE
Brisel brani uniju sa Rusijom. Priznanje Kosova plaćali milionima. Dačića prati CIA. Tužilac naložio istragu o TV sekundama. Ove i ostale vesti, u prelistavanju štampe, komentarišemo sa Gordanom Sušom i Ratkom Dmitrovićem.
NASLOVNE STRANE

3. TEMA
Stravično ubistvo dogodilo se juče u selu Torak kraj Žitišta. Muž je zadavio suprugu, majku sedmoro dece. Od početka godine, u
porodičnom nasilju ubijeno je 16 žena i četvoro dece.
DOKLE VIŠE?

4. KO JE U PRAVU
Da li je došlo vreme da se kozmetički preparati prave i od majčinog mleka? To predlaže Jelena Đoković, a da li je moguće pitamo farmaceute.
MLEKO ZA SAPUN

5. SVI PRIČAJU O
Još jedna školska godina će početi sa štrajkom dela nastavnika i profesora. Zašto obustavu rada nisu podržali svi sindikati?
RASKOL U PROSVETI?

6. ZABAVA
U Čačku, u naredna dva vikenda, održaće se rok festival "Priča".Mladi bendovi takmiče se za snimanje prvog singla. Uživo nam svira grupa “Đuka i 2 Vuka”.
NOVE NADE ROKA