Da su snovi ostvarivi, pokazao je Milovan Kolović, koji je maštao da ima svoj ribnjak, a to je i ostvario. Milovan uzgaja organskog šarana, a kako ističe, ono što je prase na mrsnoj, to je šaran na posnoj trpezi. - Najčešće ljudi rade tov koncentratima, taj usiljeni tov. Ja sam se ipak odlučio za organsku proizvodnju šarana. Znači hranim žitaricama, kukuruz, ječam, pšenica, tako da eto, možda je malo i ukusniji.Recept za pečenog šarana - Šaran može da se spremi i kao prase - pečeni šaran. Znači šaran se dobro usoli, odstoji barem 12 sati u frižideru, zagreje se dobro rerna ili mesto gde se peče, zavije se u foliju i dovoljno mu je, pa negde 30 minuta - kaže Milovan. A šta je još zanimljivo otkrio, pogledajte u snimku:
Milovan je ostvario san iz detinjstva, napravio je RIBNJAK, a sada otkriva i najbolji recept za PEČENOG ŠARANA
Evo kako je jedan čovek svoju ideju iz dečačkih dana pretvorio u ribnjak i hobi koji danas živi i to u selu Bapsko Polje.
Foto: Prva TV Printscreen
16.12.2025.|10:18
Izvor: Prva TV/J.G.
Podeli:
Vrati se na vest