Većina ljudi namirnice, koje god da su u pitanju, seku odozgo na dole. Iako je to možda vaš prvi instinkt i kada je sečenje čeri paradajza u pitanju, sigurno ste primetili da ga na ovaj način najčešće zgnjeckate, pa ne zadrži svoju prvobitnu formu. Kako bi vam svaka polovina ostala "u jednom komadu", sve što treba da uradite jeste da promenite ugao sečenja. Zapravo, čeri paradajz treba da sečete horizontalno, umesto vertikalno, a čak možete i nekoliko odjednom. Kako to izgleda u praksi, pogledajte u snimku:     View this post on Instagram           A post shared by Sophia Lampros (@soph_cooks4) 
Ceo život POGREŠNO sečete čeri paradajz! Na OVAJ NAČIN vam se sigurno neće ISPRSKATI CELU KUHINJU! (VIDEO)
Lakše je nego što mislite.
Ilustracija; Foto: LightField Studios/Shutterstock
1.7.2025.|10:51
Izvor: prva.rs/J.G.
Podeli:
Vrati se na vest