Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Zanimljivosti

08. 02. 2018. 15:30   >>  14:55

Ovaj trend ste sigurno viđale na Instagramu, ali vam nije bio jasan! Posle ovog teksta, i vi ćete ga probati!

Betlešur je novi trend koji je zavladao Internetom.

Ne zna se tačno kada je sve započelo, ali se zna da je sve više priustan. Možda na prošlogodišnjoj dodeli MTV nagrada kada se na iznenađenje i čuđenje svih, Rita Ora pojavila obučena u odeću koju nosimo u kupatilu? Ili je pak svet potpuno zaludela kraljica Riri koja se pojavila na naslovnici britanskog Voga s kosom zamotanom u peškir? Ne znamo početak, a čini se da ovom trendu, za sada, ne vidimo ni kraj.

Naime, novi trend sastavljen je od kombinacije reči bath što znači kupka i athleisure kao kombinacija atletskog (sportskog) i slobodnog vremena koja se do sada koristila za opisivanje odeće nosive u našim svakodnevnim, ali i hit trenucima. Dakle, ako kombinujete Ritin izgled s crvenog tepiha i pri tom još napravite selfi morate znati da ste prava i apsolutna trendi devojka. Čak i ako nemate hrabrosti u predloženom outfitu da izađete u javnost.

Stvarno jednostavno. Odaberite neki najkul peškir koji imate u ormaru i u njega zamotajte kosu. Pripremite ogromne ogrlice, trendi (i vrlo upadljive) minđuše, narukvice i sunčane naočare prikladne za tematske filmove popularnog Džejms Bonda (ali onog nešto starijih retro izdanja na primer iz perioda Rodžera Mura) i dodajte malo šminke, i fotku na kraju objavite na Instagramu.

Koliko je ovaj trend zanimljiv pogledajte u nastavku primere koji možda i vas inspirišu za neki novi kreativan rad koji će završiti na vašem feedu i imati heštag #bathleisure.

A, ako je suditi po dosadašnjoj popularnosti ovog trenda čini se da se brzinom svetlosti šire oni (i tako lako postaju omiljeni i najbolji) za koje nam treba sve manje truda, a sve više prirodnosti, piše cosmopolitan.rs.

Pratite nas i na Viberu!

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari